Service & Support Forum forside
 
 
Følg os på LinkedIn
Besøg os på Facebook
Print Kontakt
Områder
 

12.06.2017

En god oplevelse hos Westergaard

 

En kursist dumpede for første gang i sit liv til en ITIL-eksamen hos Westergaard. Hun beretter her om sine oplevelser:

"Jeg blev meget skuffet over ikke at bestå i første omgang, og jeg har aldrig prøvet at dumpe før. Desuden havde jeg svært ved at se, hvordan en re-eksamen skulle kunne presses ind i min travle hverdag, hvor jeg lige havde været væk i 3 dage.

Jeg besluttede mig derfor for at tage re-eksamen hurtigst muligt efter kursusafslutningen, som jeg var blevet anbefalet. På den måde ville det at skulle op igen tage mindst mulig tid og mentalt fylde så lidt som muligt. Bl.a. besluttede jeg mig for ikke at måtte bruge mere end ét døgn på at gruble over skuffelsen og nederlaget, og at jeg skulle skynde mig at booke en dato til re-eksamen.

Endvidere måtte jeg max bruge 8 timer på at repetere alt, så jeg kunne få ro på nerverne, men så hellere ikke mere. Jeg havde jo lige været på kursus.

Westergaard var utroligt fleksible og imødekommende i forbindelse med at planlægge og afholde re-eksamen, så det kunne passe ind i forhold til resten mit arbejde, og det er deres fortjeneste, at det kunne lade sig gøre at gå op så hurtigt – mange tak for det."

 

 

Læs alle nyheder ...

Siden hentes. Henter siden ...
data