Service & Support Forum forside
  Her er du:   Kurser  >  ITIL® Basiskurser
 
Følg os på LinkedIn
Besøg os på Facebook
Print Kontakt
 
 

ITIL® Basiskurser

Hvorfor ITIL? Med ITIL kan du levere bedre it-services med færre ressourcer

ITIL er international praksis for sund fornuft, når du skal styre dine processer og arbejdsgange i din it-afdeling. For eksempel fortæller JP/Politiken, at de kan håndtere dobbelt så mange sager med det samme personale, efter de har indført ITIL.

Et sted at starte

Inden du beslutter dig for et ITIL-forløb, kan det være en god ide at tage et introduktionskursus for at få indblik i, hvad du kan opnå med ITIL, og hvor det kan bringe din it-afdeling hen.

Basiskurser

En generel ITIL introduktion efterspørges ofte til ledergruppen og den brede medarbejdergruppe i en IT afdeling. Westergaard tilbyder:

  • ITSM Awareness seminar for ledelsen: et ½ dags seminar, som giver ledergruppen  et grundlag for at træffe strategiske beslutninger.
  • ITIL Overblik: et 1-dags kursus, som giver et overordnet overblik over ITIL Livscyklussen.
  • Apollo 13 - an ITSM case experience: et 1-dags kursus, hvor spillet bruges som et redskab til at lære. Kan blandt andet introducere ITIL, teste egne ITIL processer og træne egne ITIL roller. Kan både bruges før ITIL projektet starter, eller som kick start, når det teoretiske fundament er på plads. 

Grundkurset

Hvis man skal arbejde med ITIL, indgå i et ITIL projekt eller uddanne sig videre inden for ITIL Best Practice, skal man starte med grundkurset " ITL Foundation":

  • ITIL Foundation: et 3-dages kursus med mulighed for certificering, der giver grundlag for at arbejde med ITIL livscyklussen.
  • ITIL Foundation på engelsk: Kurset kan også holdes på engelsk både som åbent kursus og som internt firmakursus. Når der er et åbent kursus, vil der stå 'UK' efter kursusdatoen. Se i kursuskalenderen eller ring og spørg os på 45 88 12 16.
 

 

 

ITIL basiskurser

ITIL basis kurser - diagran

Klik for at forstørre billedet

 

 

 

Produktblad ITIL basiskurser

Download brochuren her

 

Siden hentes. Henter siden ...
data