Service & Support Forum forside
  Her er du:   Kurser
 
Følg os på LinkedIn
Besøg os på Facebook
Print Kontakt
 
 

ITIL® i praksis - Organisatorisk Forandring

Få nye og forbedrede processer forankret i din organisation

Beskrivelse

Dette kursus henvender sig til alle, der oplever, at deres processer ikke er så udbredte og forankrede i organisationen, som de ønsker.

Målet er, at alle medarbejdere forstår og accepterer, at processer er den ”motor”, der giver organisationen kollektiv intelligens og effektivitet. Og efterfølgende følger processerne i deres daglige arbejde.

På kurset dykker vi ned i bogen ”ITIL i praksis – sådan”, og vi går tæt på bogens anbefalinger til, hvordan man forankrer nye eller forbedrede processer i sin organisation. Efter kurset kan du implementere den organisatoriske forandring som en løbende, styret aktivitet i både store og små ITIL-projekter.

Du får undervejs en værktøjskasse af gennemprøvede metoder og teknikker, som du kan gå direkte hjem og bruge i din egen IT-afdeling.

Udbytte

Efter kurset kan du implementere den organisatoriske forandring som en løbende, styret aktivitet i både store og små ITIL-projekter.

Du får undervejs en værktøjskasse af gennemprøvede metoder og teknikker, som du kan gå direkte hjem og bruge i din egen IT-afdeling.

 

Forudsætninger

Hvis du står foran at skulle implementere nye eller forbedrede processer i din organisation og gerne vil sikre, at I lykkes med såvel processerne, de understøttende værktøjer og den organisatoriske forandring, skal du i stedet vælge det fulde ”ITIL i praksis” kursus

Form

På kurset dykker vi ned i bogen ”ITIL i praksis – sådan”, og vi går tæt på bogens anbefalinger til, hvordan man forankrer nye eller forbedrede processer i sin organisation.
Du får tilsendt bogen ”ITIL i praksis – sådan” ved tilmelding. Bogen har en værdi af kr. 450,-. Ønsker du flere kopier af bogen, f.eks. til dine kolleger, kan du købe den på vores bogside.

Køb ITIL i praksis - sådan >>

Varighed

1 dage

Tid

Kurset er et dagkursus med undervisning fra 9.00 – 17.00.

Dato & tilmelding
Dato / Sted
 

Varighed:

1 dage

 
Pris

Medlemspris: kr. 2.970*
Listepris: kr. 3.300

*Medlemspriserne forudsætter et medlemskab i Westergaard.

Alle priser er ekskl. moms

 
Kurser i dette område
 
Siden hentes. Henter siden ...
data