Service & Support Forum forside
  Her er du:   Kurser
 
Følg os på LinkedIn
Besøg os på Facebook
Print Kontakt
 
 

Service Excellence Advanced

Kursusforløb for medarbejdere i servicefunktionen

Beskrivelse

På denne overbygning af Service Excellence kurserne indenfor både IT og kundeservice klæder vi Jer yderligere på til at levere excellent service og kommunikation.

Vi går i dybden med typernes reaktionsmønstre og forsvarsmekanismer, og føjer brugbar teori og et større praktisk element til det indlærte.

Udbytte

Du får yderligere viden og værktøjer til at håndtere forskellige typer af mennesker i kommunikative situationer og lærer at kommunikere hensigtsmæssigt med udgangspunkt i modtagerens præference fremfor din egen – både privat og arbejdsmæssigt.

Du bliver klogere på hvilken adfærd, der udfordrer dig hos andre mennesker, hvad din reaktion kommer af, og hvordan du kan arbejde med dette for at sikre en optimal kommunikation.

Du vil få redskaber til at kunne reflektere over og agere på specifikke udfordrende situationer samt til at arbejde med, hvordan du fremadrettet kan håndtere disse.
 

Forudsætninger

Deltagelse på IT Service Excellence eller Customer Service Excellence forløb af minimum 2 dages varighed. 

Form

Kurset er meget intensivt og gennem oplæg, diskussioner og praktiske øvelser skabes en sammenhæng mellem teori og praksis. Kurset er meget aktiverende og der lægges vægt på, at deltagerne kommer hjem med konkrete værktøjer, som kan bruges i det daglige samarbejde og i serviceøjemed.

Undervisning samt kursusmaterialer og eksamen er på dansk. Forløbet bygger bl.a. på Enneagrammets typologi, og efter uddannelsen vil du kunne kommunikere, præcist og målrettet til det enkelte individ.

Eksamen

Eksamen er en multiple-choice opgave med 40 spørgsmål. Varigheden er 45 minutter, og ligger i slutningen af sidste dag. Beståelseskriteriet er 26 rigtige svar.

Varighed

2 dage.

Tid

Uddannelsen er et dagkursus med undervisning fra kl. 9.00 – 16.00 alle dage.

Top

Dato & tilmelding

Der er i øjeblikket ikke
fastlagt datoer.

Kontakt os venligst og hør, hvornår kurset afholdes igen.

Du kan også få et tilbud på et firmatilpasset kursusforløb.

Ring venligst på 45 88 12 16 eller skriv til os.

 

Varighed:

2 dage.

 
Pris

Medlemspris: kr. 5.940*
Listepris: kr. 6.600
Eksamen: kr. 1.350

*Medlemspriserne forudsætter et medlemskab i Westergaard.

Alle priser er ekskl. moms

 
Kurser i dette område
 
Siden hentes. Henter siden ...
data