Service & Support Forum forside
  Her er du:   Kurser  >  Gaming
 
Følg os på LinkedIn
Besøg os på Facebook
Print Kontakt
 
 

Gaming

Oplev læringen på egen krop med forretningssimulationer

I vores simulationsspil overvinder du fælles udfordringer sammen med dit gaming team.

Simulering er en meget intensiv form for læring, hvor instruktøren fungerer som katalysator for deltagernes egne oplevelser.

Deltagerne vil gennem paralleller til det daglige arbejde få vilde aha-oplevelser og vil gå hjem med en konkret liste med forbedringspunkter, som kan bruges til at udvikle hele organisationen.

Hos Westergaard finder du markedets førende simulationsspil:

Grab@Pizza - En interaktiv workshop om
Business-IT Alignment

Hvad sker der, når forretningen beslutter sig for et projekt, der involverer IT og IT løsninger? IT skal gennemføre ændringer med begrænsede ressourcer og under tidspres. Dette kan medføre risiko for kapacitetsproblemer og fejl – i sidste ende nogle gange medføre, at forretningen ikke opnår det ønskede udbytte af IT løsningen. I Grab@Pizza får I lov til at prøve netop disse situationer i praksis, så I på egen krop kommer til at mærke effekten af både et dårligt og et godt samarbejde mellem forretning og IT.

Læs mere om Grab@Pizza...

Apollo 13 - an ITSM case experience

Apollo13 – et simulationsspil for IT-afdelinger, der anvender eller vil anvende ITIL Best Practice.

Spillets deltagere bemander Mission Control Center, og de bombarderes med problemer fra den virkelige Apollo 13 rumfærd. Problemer, som skal løses effektivt og korrekt, for at besætningen kan komme sikkert ned. Alle ITIL processerne kommer i spil, og deltagerne oplever vigtigheden af gode processer og godt teamwork under udfordrende og realistiske omstændigheder.

Læs om Apollo 13 simulationsspillet...

The Challenge of Egypt

En interaktiv projektsstyringsworkshop

The Challenge of Egypt – et workshop for projektdeltagere. Spillet er særdeles relevant for organisationer, der anvender eller står foran at skulle anvende PRINCE2.

Workshoppen er særdeles nyttig i forbindelse med udvikling og forbedring af en eksisterende projektstyringsorganisation og projekt performance, som fx. PRINCE2.

I løbet af workshoppen vil deltagerne simulere bygningen af Keops pyramiden. De vil blive konfronteret med alle væsentlige aspekter af projektstyring.

Læs om The Challenge of Egypt...

Rally - fart over feltet!

Rally er et teambuilding-arrangement, hvor holdet bliver sat på prøve i samarbejde hen over et enkelt og genkendeligt koncept. I løbet af dagen vil deltagerne – ud over at konkurrere og have det sjovt – reflektere over de mange paralleller, der kan trækkes til dagligdagen.

Læs om Rally kurset...

Customer Drive - et simulationsspil for medarbejdere i servicefunktioner

I dette simulationsspil dykker deltagerne ned i nye omgivelser, hvor de i realistiske situationer kan afprøve og udvikle deres evne til at håndtere de forskellige kundetyper, som de møder i hverdagen i deres egen servicefunktion.

Customer Drive er et biludlejningsfirma, og når deltagerne træder ind i denne verden, kan de slippe hverdagen og starte på lige fod. 

Læs mere om Customer Drive

The Phoenix Project – a DevOps case experience

Vil du have nærkontakt med DevOps på en lærende og underholdende måde, har vi simulationsspillet "The Phoenix Project". Én dag med en game-leader fra Westergaard giver maksimal indsigt og motivation, og spillet kan også bruges til teambuilding på tværs af IT-udvikling og IT-drift.

Læs om The Phoenix Project

Hvor kan det bruges?

Her er et lille udpluk af situationer, hvor simulationsspil er anvendelige:

  • Du ønsker effektive og dynamiske processer
  • Du ønsker bedre dokumentation og videndeling
  • Du ønsker at skabe fælles fodslag, inden du starter et projekt
  • Du ønsker at arbejde med teambuilding under realistiske forhold.
  • Du ønsker at øge motivationen inden en forandring implementeres i organisationen
  • Du ønsker at forbedre kommunikation og samarbejde i afdeling eller projekt

Vores instruktører er certificerede game leaders, og de sikrer dig et optimalt udbytte, når du vælger læring gennem leg!

 
Kontakt os

Kontakt os for at aftale en workshop eller drøfte, hvad jeres behov er:

Tlf. 45 88 12 16

info@westergaard.dk

 

Film om Apollo 13

The Challenge of Egypt

Rally - fart over feltet

 

Gaming produktblad

Download produktblad her

Customer Drive produktblad

Download produktblad her

Siden hentes. Henter siden ...
data