Netværk og videndeling

At udbrede viden er en af vores kernekompetencer. Vi tilbyder en række muligheder, både inden for kurser og konferencer, men også gennem netværk, hvor vi faciliterer og administrerer.

Erfagrupper

Vores populære erfagrupper er gratis for medlemmer af Westergaard.

Deltagerne skiftes til at mødes hos respektive firmaer. På den måde får man set andre organisationer end sin egen – og får et rigtig godt indblik i omverdenen. Et indblik, der er vanskeligt at skabe, hvis erfagruppen blot mødtes på et neutralt hotel.

Westergaard sørger for tilmelding, deltagerlister og opdatering af aktuel emnebank. Og så stiller vi med en garvet facilitator, der kan styre erfaudvekslingen og sikre et udbytte ved hvert eneste erfamøde.

Grupperne er mødestedet, hvor man udveksler konkrete og praktiske erfaringer og oplevelser inden for erfagruppens emneområde, men deltagerne er velkomne til at invitere eksterne talere, hvis der er behov for inspiration ”udefra”.

Medlemsfordele

Som medlem kan du spare mange penge på vores netværk – og på kurser og konferencer i øvrigt. Et medlemskab koster kun 4.900 for hele virksomheden og gælder et helt år!

Læs mere om medlemskab

Er du ikke medlem? Selv om tilmelding til en netværksgruppe kræver medlemskab, kan du deltage gratis i første møde i en gruppe. På den måde kan du se, om gruppen – og et medlemskab – er noget for dig, inden du investerer tid og penge.

3 lette trin – så er du i gang

  1. Undersøg hvilke grupper, der kunne have interesse for dig
  2. Find mødedato og emne for den valgte gruppe
  3. Tilmeld dig - enten på via gruppesiden eller ved at ringe til os på 4588 1216
     

erfa

Læs også om: