Service & Support Forum forside
  Her er du:   Events  >  Om events
 
Følg os på LinkedIn
Besøg os på Facebook
Print Kontakt
 
 

Konferencer og seminarer

Westergaard er i dag Danmarks absolut største udbyder af kurser og konferencer inden for

  • Kundeservice
  • Service Desk
  • Help Desk
  • IT Support

Westergaard arrangerer årligt tilbagevendende konferencer, som for eksempel den store Kontaktcenter anno 20xx og Service Desken anno 20xx begge i foråret, og Service Desk Konferencen i efteråret.

Andre konferencer udbyder vi, når vi hører om nye spændende områder eller ønsker at sætte fokus på vigtige temaer for IT- og Kundeservicefunktioner.

Større udvalg fremover!

Med den nye forretningsgren kan vi nu – ud over at tilbyde kompetenceopbygning til IT- og projektorganisationer – også tilbyde konferencer og seminarer til kundeserviceafdelinger af alle typer. 

Seminarer

Seminarer hos os går under overskriften – ”Bliv meget klogere på meget kort tid” og betyder at vi i løbet af en halv eller hel dag sætter fokus på et emne eller område. Du hører fra eksperterne og de praktikere, der har afprøvet teorierne, og kommer hjem med en masse ny viden og inspiration.

De største konferencer

Service Desk - og Kontaktcenter konferencerne er vores flagskibe! Det er her du hører om alt nyt indenfor kundeservice og support i løbet af to meget intensive dage. Du får rigelig mulighed for networking med ligestillede og ligesindede. Du får masser af læring og inspiration - lige til at tage med hjem og tage i brug!

Roadshows

Ind i mellem drager vi på turné i landet med højaktuelle emner, som vi mener, at hele Danmark bør kende til. Vi inviterer frontløbere inden for det aktuelle tema, og disse deler ud af de første og dyreste erfaringer til gavn for dig, der ønsker at bringe din virksomhed forrest med de nyeste processer, værktøjer eller metoder. Roadshows er for dig, der ønsker den nyeste viden samtidig med at du sparer en lang rejse.

I menuen til venstre finder du alle aktuelle events. Klik og tilmeld dig – eller ring for mere info.

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har et emne du ønsker at vi skal tage op!

 

Se også vores erfagrupper

 

Siden hentes. Henter siden ...
data