Mød udstillerne

På konferencen vil der løbende være mulighed for at besøge udstillerne og få vist de bedste produkter og løsninger i markedet.


Guldsponsorer


 

TOPdesk er Danmarks mest implementerede Service Management løsning. Det betyder at vi kan bidrage med et unikt erfaringsgrundlag, som kommer kunden til gode. Vores løsning er standard og leveres On Premise eller som SaaS. Uanset valg er fokus på kort implementering, hvor kunden efterfølgende selv er i stand til at foretage konfiguration og udbygning. Og dette uden behov for tekniske skills såsom coding/scripting.

  • 4.000 kunder anvender TOPdesk
  • Over 5.000 implementerede løsninger
  • Afdelinger i Belgien, Brasilien, Canada, England, Frankrig, Holland, Norge, Tyskland, Ungarn, USA og Danmark.
  • Vi er blandt top 5 Service Management udbydere worldwide
  • Vi beskæftiger over 650 ansatte deraf ca. 120 udviklere

www.topdesk.com/dk

BusinessNow er et Nordisk konsulenthus med speciale i at implementere og automatisere processer indenfor Service Management. Som ServiceNow Services Guld partner, er vi et af Nordens absolut største kompetencecentre for ServiceNow rådgivning, implementering, support og uddannelse. BusinessNow dækker hele servicelivscyklussen fra idé og strategi til design, implementering, drift og forbedringer. Gennem vores partnerskaber med ServiceNow, Nexthink, HappySignals og Snow Software, er vi i stand til at levere komplette og værdiskabende service management løsninger til dig.

www.businessnow.dk

Service desken møder sikkerhed, hvor password overleveres til brugere - typisk når det er glemt! Hvilke processer og kontroller er på plads i service desken for at forhindre misbrug af processen, hvormed hackers nemt kan skaffe sig adgang til en brugers konti?

Research viser, at det halter slemt i de fleste service desks. FastPassCorp har udviklet et work-flow, som giver service desken reelle muligheder for at påtage sig sit ansvar med at beskytte brugernes konti mod såkaldte ”deceptive attacks” fra hackers. Det supplerer FastPass’ øvrige produkter indenfor password selvbetjening.

FastPassCorp er en dansk virksomhed noteret på FirstNorth siden 2007.

www.fastpasscorp.com


Sølvsponsorer


 

Devoteam er Danmarks førende digitale transformationshus for offentlige og private virksomheder. Gennem rådgivning om innovation, digitale muligheder og data udvikler og effektiviserer vi forretning og it. Med nytænkning og nutidige teknologiplatforme omsætter vi ideer til kundeorienterede løsninger for både forretning og it. Vi binder rådgivning og løsninger sammen i realiserbare transformationer

Vores 200 konsulenter i Danmark arbejder hver dag med at sikre kunderne det bedste fra den digitale verden, og de er samtidig en del af Devoteam Group, der er repræsenteret i 18 lande med i alt godt 7.200 konsulenter. Devoteam er børsnoteret i Paris. Du kan læse mere om Devoteam på

www.devoteam.com

Flowbuilders er et Dansk konsulenthus, der er specialister i at skabe det nødvendige overblik over sammenhængen mellem forretningsservices, og disses bagvedliggende kritiske infrastruktur, fordelt på hardware-, software- og cloud assets. Flowbuilders arbejder med effektive og automatiser-bare processer inden for IT Asset Management der sikrer forretningens behov for IT Asset Compliance.

Vores rådgivning strækker sig fra idé og indkøb, henover strategi og design, til støtte med implementering, samt arbejdet med organisationens løbende procesforbedringer. 

Vi får ITAM til at fungere i praksis, og sikrer at organisationen får realiseret de mulige gevinster.

www.flowbuilders.dk

Advania er en førende Nordisk it-leverandør, der servicerer tusindvis af erhvervskunder i den offentlige og private sektor. Vi tilbyder en bred vifte af IT-services, platforme, cloud løsninger og support til multinationale virksomheder, regeringer, store, små og mellemstore virksomheder.

Det er vores mission at gøre livet lettere for vores kunder, og hjælpe dem med at skabe værdi. IT er en person-forretning, hvor værdien er skabt af mennesker for mennesker, og langsigtede kunde/ leverandør relationer, gensidig tillid og fælles mål er kritiske succesfaktorer.

 

www.advania.com

Fujitsu er ServiceNow guldpartner og er kåret til partner of the year 2019 af ServiceNow inden for IT workflow. Fujitsu har leveret over 600 succesfulde implementeringer på tværs af Europa og har et stærkt hold af professionelle certificerede konsulenter samt specialister inden for løsningsdesign og udvikling på ServiceNow platformen.

Hos Fujitsu er I sikret et kvalitetsleverandørforhold, som tager udgangspunkt i et strategisk langsigtet partnerskab, i form af strategisk rådgivning og implementeringsydelser samt inspiration fra andre ServiceNow implementeringer.

Fujitsu vil gerne vokse sammen med deres kunder, inspirere deres forretning samt implementere rejsen dertil, kontakt os for et uforpligtende møde omkring jeres organisation.

www.fujitsu.com/dk/

PeopleCert is a global leader in the assessment and certification of professional skills, partnering with multi-national organisations and government bodies to develop and deliver market leading exams worldwide.

PeopleCert, is the sole EI in delivering accreditation and examination services worldwide for AXELOS Global Best Practice. AXELOS qualifications include internationally-recognised best practice methods such as ITIL®, PRINCE2® and many others. By consistently applying unrivalled examination technology, quality controls and business development practices, PeopleCert has been raising the profile and awareness of AXELOS qualifications globally.

www.peoplecert.org

Westergaard gør det svære let.

Vi arbejder med IT-service og kundeservice, og vi hjælper vores kunder med governance og processer, service management værktøjer, uddannelse og certificering.

Vi har gjort det til et speciale at omsætte vores erfaringer fra mange kunder til færdige, operationelle løsninger, som betyder en hurtig, sikker vej til målet.

Løsninger der dur og uden bøvl.

www.westergaard.dk