Mød udstillerne

På konferencen vil der løbende være mulighed for at besøge udstillerne og få vist de bedste produkter og løsninger i markedet.


Guldsponsorer


 

TOPdesk er Danmarks mest implementerede Service Management løsning. Det betyder at vi kan bidrage med et unikt erfaringsgrundlag, som kommer kunden til gode. Vores løsning er standard og leveres On Premise eller som SaaS. Uanset valg er fokus på kort implementering, hvor kunden efterfølgende selv er i stand til at foretage konfiguration og udbygning. Og dette uden behov for tekniske skills såsom coding/scripting.

  • 4.000 kunder anvender TOPdesk
  • Over 5.000 implementerede løsninger
  • Afdelinger i Belgien, Brasilien, Canada, England, Frankrig, Holland, Norge, Tyskland, Ungarn, USA og Danmark.
  • Vi er blandt top 5 Service Management udbydere worldwide
  • Vi beskæftiger over 650 ansatte deraf ca. 120 udviklere

www.topdesk.com/dk

BusinessNow er et Nordisk konsulenthus med speciale i at implementere og automatisere processer indenfor Service Management. Som ServiceNow Services Guld partner, er vi et af Nordens absolut største kompetencecentre for ServiceNow rådgivning, implementering, support og uddannelse. BusinessNow dækker hele servicelivscyklussen fra idé og strategi til design, implementering, drift og forbedringer. Gennem vores partnerskaber med ServiceNow, Nexthink, HappySignals og Snow Software, er vi i stand til at levere komplette og værdiskabende service management løsninger til dig.

www.businessnow.dk 

Service desken møder sikkerhed, hvor password overleveres til brugere - typisk når det er glemt! Hvilke processer og kontroller er på plads i service desken for at forhindre misbrug af processen, hvormed hackers nemt kan skaffe sig adgang til en brugers konti?

Research viser, at det halter slemt i de fleste service desks. FastPassCorp har udviklet et work-flow, som giver service desken reelle muligheder for at påtage sig sit ansvar med at beskytte brugernes konti mod såkaldte ”deceptive attacks” fra hackers. Det supplerer FastPass’ øvrige produkter indenfor password selvbetjening.

FastPassCorp er en dansk virksomhed noteret på FirstNorth siden 2007.

www.fastpasscorp.com


Sølvsponsorer


 

Devoteam er Danmarks førende digitale transformationshus for offentlige og private virksomheder. Gennem rådgivning om innovation, digitale muligheder og data udvikler og effektiviserer vi forretning og it. Med nytænkning og nutidige teknologiplatforme omsætter vi ideer til kundeorienterede løsninger for både forretning og it. Vi binder rådgivning og løsninger sammen i realiserbare transformationer

Vores 200 konsulenter i Danmark arbejder hver dag med at sikre kunderne det bedste fra den digitale verden, og de er samtidig en del af Devoteam Group, der er repræsenteret i 18 lande med i alt godt 7.200 konsulenter. Devoteam er børsnoteret i Paris. Du kan læse mere om Devoteam på

www.devoteam.com

Flowbuilders er et Dansk konsulenthus, der er specialister i at skabe det nødvendige overblik over sammenhængen mellem forretningsservices, og disses bagvedliggende kritiske infrastruktur, fordelt på hardware-, software- og cloud assets. Flowbuilders arbejder med effektive og automatiser-bare processer inden for IT Asset Management der sikrer forretningens behov for IT Asset Compliance.

Vores rådgivning strækker sig fra idé og indkøb, henover strategi og design, til støtte med implementering, samt arbejdet med organisationens løbende procesforbedringer. 

Vi får ITAM til at fungere i praksis, og sikrer at organisationen får realiseret de mulige gevinster.

www.flowbuilders.dk

Advania er en førende Nordisk it-leverandør, der servicerer tusindvis af erhvervskunder i den offentlige og private sektor. Vi tilbyder en bred vifte af IT-services, platforme, cloud løsninger og support til multinationale virksomheder, regeringer, store, små og mellemstore virksomheder.

Det er vores mission at gøre livet lettere for vores kunder, og hjælpe dem med at skabe værdi. IT er en person-forretning, hvor værdien er skabt af mennesker for mennesker, og langsigtede kunde/ leverandør relationer, gensidig tillid og fælles mål er kritiske succesfaktorer.

 

www.advania.com

Westergaard gør det svære let.

Vi arbejder med IT-service og kundeservice, og vi hjælper vores kunder med governance og processer, service management værktøjer, uddannelse og certificering.

Vi har gjort det til et speciale at omsætte vores erfaringer fra mange kunder til færdige, operationelle løsninger, som betyder en hurtig, sikker vej til målet.

Løsninger der dur og uden bøvl.

www.westergaard.dk

 

 

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev om IT Service Management og få invitationer til events.


 

Køb bøger om IT Service Management, projektledelse m.m.

Køb bøger online
 

Gratis oversigtsplakater, brochurer og andre publikationer

Download materialer
 

Tilmeld dig Westergaards medlemsforum

Bliv medlem

 

Finsensvej 80 B, 2. sal DK-2000 Frederiksberg +45 45 88 12 16 info@westergaard.dk
 
Kontakt os / Find vej