Mød udstillerne

På konferencen vil der løbende være mulighed for at besøge udstillerne og få vist de bedste produkter og løsninger i markedet.

 

TOPdesk er Danmarks mest implementerede Service Management løsning. Det betyder at vi kan bidrage med et unikt erfaringsgrundlag, som kommer kunden til gode. Vores løsning er standard og leveres On Premise eller som SaaS. Uanset valg er fokus på kort implementering, hvor kunden efterfølgende selv er i stand til at foretage konfiguration og udbygning. Og dette uden behov for tekniske skills såsom coding/scripting.

  • 4.000 kunder anvender TOPdesk
  • Over 5.000 implementerede løsninger
  • Afdelinger i Belgien, Brasilien, Canada, England, Frankrig, Holland, Norge, Tyskland, Ungarn, USA og Danmark.
  • Vi er blandt top 5 Service Management udbydere worldwide
  • Vi beskæftiger over 650 ansatte deraf ca. 120 udviklere

www.topdesk.com/dk

 

BusinessNow DXC

BusinessNow er et Nordisk konsulenthus med speciale i at implementere og automatisere processer indenfor Service Management. Som ServiceNow Services Guld partner, er vi et af Nordens absolut største kompetencecentre for ServiceNow rådgivning, implementering, support og uddannelse. BusinessNow dækker hele servicelivscyklussen fra idé og strategi til design, implementering, drift og forbedringer. Gennem vores partnerskaber med ServiceNow, Nexthink, HappySignals og Snow Software, er vi i stand til at levere komplette og værdiskabende service management løsninger til dig.

www.businessnow.dk 

 

Fastpasscorp

Service desken møder sikkerhed, hvor password overleveres til brugere - typisk når det er glemt! Hvilke processer og kontroller er på plads i service desken for at forhindre misbrug af processen, hvormed hackers nemt kan skaffe sig adgang til en brugers konti?

Research viser, at det halter slemt i de fleste service desks. FastPassCorp har udviklet et work-flow, som giver service desken reelle muligheder for at påtage sig sit ansvar med at beskytte brugernes konti mod såkaldte ”deceptive attacks” fra hackers. Det supplerer FastPass’ øvrige produkter indenfor password selvbetjening.

FastPassCorp er en dansk virksomhed noteret på FirstNorth siden 2007.

www.fastpasscorp.com

 

www.WESTERGAARD.dk

Westergaard gør det svære let.

Vi arbejder med IT-service og kundeservice, og vi hjælper vores kunder med governance og processer, service management værktøjer, uddannelse og certificering.

Vi har gjort det til et speciale at omsætte vores erfaringer fra mange kunder til færdige, operationelle løsninger, som betyder en hurtig, sikker vej til målet.

Løsninger der dur og uden bøvl.

www.westergaard.dk

 

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev om IT Service Management og få invitationer til events.


 

Her kan du købe bøger indenfor IT Service Management, projektledelse med mere

Køb bøger online
 

Gratis produktblade, brochurer, plakater og andre publikationer fra Westergaard

Download materialer
 

Tilmeld dig Westergaards medlemsforum

Bliv medlem

 

Finsensvej 80 B, 2. sal DK-2000 Frederiksberg +45 45 88 12 16 info@westergaard.dk

Kontakt os / Find vej