Nyhed publiceret 25/05/20

Coronaen er hård ved Danmark- og vi har brug for verdens bedste IT!

ITIL® er et vigtigt redskab. Hos Westergaard finder du altid et fuldt kursus- og certificeringsprogram. Basis, højniveau og simulationsspil.

Basis
ITIL® Foundation-certifikatet kan du tage på kalendersatte åbne kurser i 3 varianter: Klasse, live-online eller superflex-online. Som firmakursus i din virksomhed. På dansk eller på engelsk. Certifikatet kan du tage enten i klassen eller online.

Højniveau
De 4 højniveau-certifikater kan du tage på kalendersatte åbne kurser, hvor vi har mindst ét kursus per certifikat i hvert kvartal:
Create, Deliver and Support giver dig forudsætningerne for at bygge, drifte og supportere IT-services. Fokus på værdistrømme og practices.
Direct, Plan and Improve gør dig i stand til at styre grupper, teams, afdelinger og projekter i IT-afdelingen. Det handler om metoder og teknikker.
Drive Stakeholder Value guider IT-afdelingen, dens kunder og partnere på vejen mod værdiskabelse.
High Velocity IT præsenterer et agilt supplement til de traditionelle IT udviklingsmetoder. Fokus på lean og agile koncepter, metoder, teknikker og teknologier.

Simulationsspil
Spillene understøtter IT-afdelingen i implementeringen af sine service management-planer. Tit bruges de også som et teambuilding-redskab:
Marslander træner deltagerne i agile processer, agil service management, agil ITIL!
Apollo 13, hvor deltagerne oplever vigtigheden af gode processer og godt teamwork.

Du kan læse mere og tilmelde dig her