Service & Support Forum forside
 
 
Følg os på LinkedIn
Besøg os på Facebook
Print Kontakt
Områder
 

19.06.2018

Holstebro kommunes IT-afdeling træner samarbejde med ”The Phoenix Project”

 

Holstebro kommunes IT-afdeling afholdt i maj nogle teamdage, hvor målet var at styrke samarbejdskulturen og kommunikationen på tværs. "Vi ønskede at gøre noget andet end vi plejer" siger Anders Bjært, chef for Digitalisering. "Derfor valgte vi at opleve rejsen fra kaos og frustration til overblik og overskud gennem simulationsspillet The Phoenix Project".

Deltagerne gennemførte "The Phoenix Project", som skulle redde virksomheden, samtidig med at kunderne hele tiden kom med ny ønsker, og samtidig med, at Westergaards gameleaders introducerede problemer på de mest ubelejligede tidspunkter. Præcis som hverdagen i en IT-afdeling. Spillet var en øjenåbner, og flere gange hørtes udbrud som "det skal vi huske, når vi kommer hjem".

"Spillet gav os en forståelse for, at opgaver, der løses på tværs af organisationen, holder en højere kvalitet. Når kommunikationen også flyder på tværs ved alle, hvad de skal gøre, og hvilken rolle de har. Dette motiverer i den grad den enkelte medarbejder" siger Anders Bjært. Det kan afsløres, at begge hold lykkedes med at skabe "The Phoenix Project", og de nåede spillets økonomiske mål i fin stil.

________________________________________________________________________________


Simulationsspillet "The Phoenix Project" bygger på bogen af samme navn. I spillet introduceres en række DevOps-baserede metoder, som gør IT-afdelingen bedre rustet til at understøtte sine kunders behov for nye IT-services.

Spillet afvikles over én dag, og det leveres af Westergaards game leaders.

Læs mere her.

 

 

 

 

 

Læs alle nyheder ...

Siden hentes. Henter siden ...
data