Service & Support Forum forside
 
 
Følg os på LinkedIn
Besøg os på Facebook
Print Kontakt
Områder
 

28.09.2018

Sneak peek på Service Desk & IT Service 2018

Konference 28. – 29. november 2018 på Scandic Sluseholmen

Hvordan du får succes med vidensdeling

Nu er det tid for udfordringer og forbedringer

IT-afdelingens skift fra produkter til løsninger

Knowledge Centered Service (KCS) er skabt over en periode på 25 år af Consortium for Service Innovation (CSI), og NNIT begyndte at bruge metoden i 2014. Nick Medina, Lead Coach i NNIT, fortæller, hvordan brugen af Knowledge Centered Service (KCS) har øget kundetilfredsheden og forbedret supportydelserne, og om hvordan agilitet, teamwork og læring er vigtige "sideeffekter". Og han viser, hvorfor KCS er en inspirerende udviklingsvej for Service Desken.
 
Slut med Service Level Agreements. Slut med CAB. Slut med lange projekter. NU handler det om hurtighed, højere kvalitet, bedre service og større sikkerhed.
"Tro mig eller du bliver opkøbt"! siger Daniel Breston, Virtual Clarity, UK. Det er IT, der skaber forretningsmæssig succes, og Daniel udforsker i sin interaktive workshop hvordan du kan sætte teknologien i centrum i din virksomhed.
Advarsel: Du skal være modig, hvis du vil deltage i denne workshop!
 
Fremtidens kunder vil have løsninger. Du kan stadig sælge pumper, men flere og flere vil have vandløsninger. I IT-afdelingen erstattes storage med kapacitet i skyen. I dette indlæg fortæller Birthe Balesini, ATOS, om en udvikling, der er drevet af de mange nye digitale muligheder, som dukker op i disse år. De gør afstanden til kunden mindre, og de åbner for nye forretningsmodeller. Som IT-afdeling skal man kunne flytte sig fra en teknisk produkttilgang til en udadvendt og kundedrevet løsningstilgang, og det stiller store krav til alle.
 

Læs mere og tilmeld dig her.

 

 

 

 

 

 

Læs alle nyheder ...

Siden hentes. Henter siden ...
data