Service & Support Forum forside
 
 
Følg os på LinkedIn
Besøg os på Facebook
Print Kontakt
Områder
 

25.10.2018

Agile metoder giver hurtige løsninger - og forandrer IT-support og drift

Tre skarpe indlæg på ”Service Desk og IT Service 2018” den 28. – 29. november.

Finanssektoren er under forandring. Tech-giganter gør sit indtog, og stribevis af innovative aktører vrimler frem og udfordrer de traditionelle aktører. Det stiller store krav til den hastighed, der udvikles med, og det bliver mindre og mindre interessant, hvad vi kan levere om et år. På konferencens første dag fortæller udviklingsdirektør Jan Peter Larsen og udviklingschef Lone Mariboe, BEC, om det store transformationsprojekt, som de siden sommeren 2016 har stået i spidsen for.

For 3 år siden startede SKAT sin rejse mod agile systemer. Et kæmpe skridt for en organisation, der er vant til at outsource hele sin systemportefølje - fra hardware til applikationer. En del af transformationen blev DevOps. Undervejs er der skabt en ny kultur med fokus på tværorganisatorisk samarbejde og automatisering, og Aske Jørgensen, Head of DevOps, SKAT, tager forsamlingen med på denne rejse ind i den agile verden.

I det tredje indlæg kigger vi ned under motorhjelmen på cloududvikling med DevOps, og vi ser nærmere på de forandringer, som følger med. Jørn Floor Andersen, Lead Cloud Architect, Cloudeon, vil i sit indlæg fortælle om løsninger, som praktisk taget intet traditionelt hosting center og slet ingen selv-hostede løsninger kan måle sig med – og hvad det fører med sig for organisationer og medarbejdere.

Læs mere og tilmeld dig her.

 

 

 

 

 

 

Læs alle nyheder ...

Siden hentes. Henter siden ...
data