Produktblade, brochurer med mere

Her kan du gratis downloade produktblade, plakater og andre publikationer fra Westergaard.

Plakater

ITIL 2011 (V3) plakater - download

ITIL består af mange processer, funktioner og metoder. Grænsefladerne mellem de mere end 26 processer etc. er kompleks og i den forbindelse har vi udarbejdet to plakater, der skaber et overblik over alle processerne.

ITIL Foundation plakaten har et udvalg af processerne. En papirudgave i A3 udleveres på vores ITIL Foundation 2011 kurser.

ITIL Intermediate plakaten har alle processerne med.  En papirudgave i A3 udleveres på vores ITIL Intermediatekurser.

ITIL 4 hjul

ITIL 4 oversigtsplakat  - download

ITIL 4 består af mange begreber som de fire dimensioner: Organizations and people, Information and technology, Partners and suppliers,  Value streams and processes og ITIL service value system: Practices, Continual Service Improvement, Guiding Principles og Governance samt en del mere, som indgår i et komplekst forhold til hinanden.

Vi har udarbejdet en plakat, der skaber et overblik over alle disse begreber. Den udleveres på vores Foundation kurser, men du kan gratis downloade den her.

 Download pdf plakat.

SIAM Foundation overbliksplakat - download

Plakaten giver overblik over økosystemet, drivere, strukturer, praksisser, udfordringer og risici, funktioner og roller i SIAM Foundation. Plakaten udleveres ifm. SIAM Foundation-kurset, men du kan gratis downloade den her.

Download pdf plakat

SIAM hjul

Prince2 Procesmodel - Westergaard plakat

PRINCE2® oversigtsplakat - download

PRINCE2 består af 7 principper, 7 temaer og 7 processer. Det er vigtigt at vide hvordan disse processer hænger sammen, og hvilke ledelsesprodukter der flyder imellem dem.

Plakaten af PRINCE2 Procesmodellen giver dig overblikket, du har behov for til selve kurset og som forberedelse til eksamen, såvel Foundation som Practitioner. Print den selv helt gratis!

Download oversigtsplakat

 

Service Excellence universet - plakater til download

De tre servicepræferencer fra Service Excellence universet - hoved, krop, hjerte eller tænke, handle, føle -   kan du hente som plakater. Print dem selv helt gratis! Plakaterne er i formatet A1, men kan naturligvis printes mindre.

Handle, tænke, føle

Produktblad - brochure - katalog

Produktblad Westergaard rådgivning

Er dine kunder tilfredse med kvaliteten af den service, du leverer – eller vil du bare gerne levere bedre service? Har du en ledelse, der kræver, at din organisation bliver mere effektiv i sine serviceleverancer? Eller vil du bare gerne effektivisere din organisation?

Vi arbejder ude hos kunderne, hvor vi hjælper dem med at få en god proceskultur på plads. Vi ved hvor faldgruberne er, og hvordan man skal undgå dem.

Download produktblad

Konference Service Desk & IT Service 2019

I denne flyer finde du en oversigt over alle talere og udstillere på årets store Service Desk og IT Service konference i november 2019.

Download flyer

Kursuskatalog

Westergaards digitale kursuskatalog indeholder en kort præsentation af hovedparten af Westergaards kursusudbud. Kursuskataloget opdateres løbende med nye kurser og ændringer til de eksisterende.

Download kursuskatalog

 

Whitepaper IT Service Excellence

Whitepaper IT Service Excellence - download

Find balancen mellem kompetence og service i din IT-afdeling.

I dette white paper kigger vi på, hvordan du udnytter dine medarbejderes kompetencer optimalt, samtidig med at I giver jeres kolleger i de andre afdelinger – jeres kunder – en god oplevelse.

Download whitepaper

 

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev om IT Service Management og få invitationer til events.


 

Her kan du købe bøger indenfor IT Service Management, projektledelse med mere

Køb bøger online
 

Gratis produktblade, brochurer, plakater og andre publikationer fra Westergaard

Download materialer
 

Tilmeld dig Westergaards medlemsforum

Bliv medlem

 

Finsensvej 80 B, 2. sal DK-2000 Frederiksberg +45 45 88 12 16 info@westergaard.dk
 
Kontakt os / Find vej