Produktblade, brochurer med mere

Her kan du gratis downloade produktblade, plakater og andre publikationer fra Westergaard.

Plakater

ITIL 2011 (V3) plakater - download

ITIL består af mange processer, funktioner og metoder. Grænsefladerne mellem de mere end 26 processer etc. er kompleks og i den forbindelse har vi udarbejdet to plakater, der skaber et overblik over alle processerne.

ITIL Foundation plakaten har et udvalg af processerne. En papirudgave i A3 udleveres på vores ITIL Foundation 2011 kurser.

ITIL Intermediate plakaten har alle processerne med.  En papirudgave i A3 udleveres på vores ITIL Intermediatekurser.

ITIL 4 hjul

ITIL 4 oversigtsplakat  - download

ITIL 4 består af mange begreber som de fire dimensioner: Organizations and people, Information and technology, Partners and suppliers,  Value streams and processes og ITIL service value system: Practices, Continual Service Improvement, Guiding Principles og Governance samt en del mere, som indgår i et komplekst forhold til hinanden.

Vi har udarbejdet en plakat, der skaber et overblik over alle disse begreber. Den udleveres på vores Foundation kurser, men du kan gratis downloade den her.

Download pdf plakat

SIAM Foundation overbliksplakat - download

Plakaten giver overblik over økosystemet, drivere, strukturer, praksisser, udfordringer og risici, funktioner og roller i SIAM Foundation. Plakaten udleveres ifm. SIAM Foundation-kurset, men du kan gratis downloade den her.

Download pdf plakat

SIAM hjul

Prince2 Procesmodel - Westergaard plakat

PRINCE2® oversigtsplakat - download

PRINCE2 består af 7 principper, 7 temaer og 7 processer. Det er vigtigt at vide hvordan disse processer hænger sammen, og hvilke ledelsesprodukter der flyder imellem dem.

Plakaten af PRINCE2 Procesmodellen giver dig overblikket, du har behov for til selve kurset og som forberedelse til eksamen, såvel Foundation som Practitioner. Print den selv helt gratis!

Download oversigtsplakat

 

Service Excellence universet - plakater til download

De tre servicepræferencer fra Service Excellence universet - hoved, krop, hjerte eller tænke, handle, føle -   kan du hente som plakater. Print dem selv helt gratis! Plakaterne er i formatet A1, men kan naturligvis printes mindre.

Handle, tænke, føle

Produktblad - brochure - katalog

 

 

 

 

 

Produktblad Westergaard rådgivning

Er dine kunder tilfredse med kvaliteten af den service, du leverer – eller vil du bare gerne levere bedre service? Har du en ledelse, der kræver, at din organisation bliver mere effektiv i sine serviceleverancer? Eller vil du bare gerne effektivisere din organisation?

Vi arbejder ude hos kunderne, hvor vi hjælper dem med at få en god proceskultur på plads. Vi ved hvor faldgruberne er, og hvordan man skal undgå dem.

Download produktblad

 

 

 

 

 

Gaming produktblad

Læs om 5 simulationsspil.

I vores simulationsspil overvinder du fælles udfordringer sammen med dit team. Simuleringen er en meget intensiv form for læring, hvor instruktøren fungerer som katalysator for deltagernes egne oplevelser. 

Download produktblad

Læs mere om forretningssimulationer her

 

 

 

 

 

 

Service Desk uddannelsen - produktblad

CSM Pro er Westergaards uddannelsesforløb for IT supportmedarbejdere. Forløbet opøver målrettet praktiske færdigheder inden for IT service, -support, kommunikation og forandringsevne. Forløbet består af tre kurser af høj, gennemprøvet kvalitet, der kan anvendes af alle IT supportere – såvel erfarne som uerfarne.

Download produktblad

Læs om Service Desk uddannelsen

Whitepaper IT Service Excellence

Whitepaper IT Service Excellence - download

Find balancen mellem kompetence og service i din IT-afdeling.

I dette white paper kigger vi på, hvordan du udnytter dine medarbejderes kompetencer optimalt, samtidig med at I giver jeres kolleger i de andre afdelinger – jeres kunder – en god oplevelse.

Download whitepaper

 

Kursuskatalog

Westergaards digitale kursuskatalog indeholder en kort præsentation af hovedparten af Westergaards kursusudbud. Kursuskataloget opdateres løbende med nye kurser og ændringer til de eksisterende.

Download kursuskatalog