Service & Support Forum forside
  Her er du:   Kurser  >  DevOps
 
Følg os på LinkedIn
Besøg os på Facebook
Print Kontakt
 
 

DevOps

DevOps, en sammentrækning af Development og Operations, er en praksis, der forener softwareudvikling (Dev) og IT Operations (Ops). DevOps består af en række principper og kompetencer, som gør virksomheder i stand til hurtigere idriftsættelser, og som fremmer en kultur med løbende feedback og eksperimenter.

Et vigtigt princip er automatisering af alle trin i processen fra integration via test og release til deployment. Målet er korte udviklingscykler, høj idriftsættelsesfrekvens og produkter, der løbende afstemmes med forretningens behov.

 

Hvordan du bliver certificeret i DevOps

Der findes en række udbydere af DevOps kurser og certifikater. Vi har valgt DASA som vores certificeringspartner, og i skemaet herunder kan du se det certificeringsprogram, som DASA planlægger at udbyde.

P.t. udbyder vi alle tilgængelige kurser, dvs. Fundamentals, Enable and Scale og Product Owner. I takt med at de øvrige kurser lanceres, tager vi stilling til, hvilke af dem, vi vil udbyde.

The DASA DevOps Certification Scheme

The Phoenix Project

Vil du have nærkontakt med DevOps på en lærende og underholdende måde, har vi simulationsspillet "The Phoenix Project". Én dag med en game-leader fra Westergaard giver maksimal indsigt og motivation, og spillet kan også bruges til teambuilding på tværs af IT-udvikling og IT-drift.

Se kursusbeskrivelsen

 

DevOps bygger på 6 centrale principper:

  1. Kundevendte handlinger
  2. Design og byg med slutproduktet for øje
  3. End-to-end ansvar
  4. Løbende forbedringer og eksperimentering
  5. Automatisering og fokus på flow
  6. Autonome teams med kompetencer til hele et produkts livscyklus

 

Rabat på flere kurser

Du kan få 15% rabat ved samtidig tilmelding til to valgfrie DevOps kurser.

 
Siden hentes. Henter siden ...
data