DevOps

DevOps, en sammentrækning af Development og Operations, er en praksis, der forener softwareudvikling (Dev) og IT Operations (Ops). DevOps består af en række principper og kompetencer, som gør virksomheder i stand til hurtigere idriftsættelser, og som fremmer en kultur med løbende feedback og eksperimenter.

Et vigtigt princip er automatisering af alle trin i processen fra integration via test og release til deployment. Målet er korte udviklingscykler, høj idriftsættelsesfrekvens og produkter, der løbende afstemmes med forretningens behov.
 

 
Hvordan du bliver certificeret i DevOps

Der findes en række udbydere af DevOps kurser og certifikater. Vi har valgt DASA som vores certificeringspartner, og i skemaet herunder kan du se det certificeringsprogram, som DASA planlægger at udbyde.

P.t. udbyder vi alle tilgængelige kurser, dvs. Fundamentals, Enable and Scale og Product Owner. I takt med at de øvrige kurser lanceres, tager vi stilling til, hvilke af dem, vi vil udbyde.

The DASA DevOps Certification Scheme

 
DevOps Fundamentals

DevOps Fundamentals er udgangspunktet for alle, som arbejder i et Agilt - eller et DevOps team. Bedre workflows og hurtigere deployments starter med en fundamental forståelse af DevOps.

Se kursusbeskrivelsen

 
The Phoenix Project

Vil du have nærkontakt med DevOps på en lærende og underholdende måde, har vi simulationsspillet "The Phoenix Project". Én dag med en game-leader fra Westergaard giver maksimal indsigt og motivation, og spillet kan også bruges til teambuilding på tværs af IT-udvikling og IT-drift.

Se kursusbeskrivelsen

DevOps Professional Certifications

Kursusbeskrivelser

Kommende kurser
DASA DevOps Professional specify and Verify
DASA DevOps Professional create and deliver

DASA DevOps Leadership Certifications

Kursusbeskrivelser

Kommende kurser
DASA DevOps Leader
DASA DevOps Coach

 

DevOps bygger på 6 centrale principper:

  1. Kundevendte handlinger
  2. Design og byg med slutproduktet for øje
  3. End-to-end ansvar
  4. Løbende forbedringer og eksperimentering
  5. Automatisering og fokus på flow
  6. Autonome teams med kompetencer til hele et produkts livscyklus

Du kan få 15% rabat ved samtidig tilmelding til to valgfrie DevOps-kurser