DASA DevOps Leadership Certifications

DASA tilbyder tre Leadership certificeringer. Leadership fokuserer på ledelse og enabling, og certifikaterne omfatter ikke de praktiske værktøjer og kompetencer, som dækkes af Professional certifikaterne.
De tre certifikater hjælper medarbejdere med at navigere i sin organisation og drive de bedste agile beslutninger igennem.

DASA DevOps Product Owner

I et DevOps miljø er Product Owner en kritisk rolle med ansvar for at styre et produkts fulde livscyklus fra vugge til grav.

Dette certifikat hjælper Product Owner med at håndtere sine interessenter, deres fremtidige behov og relaterede operationelle udfordringer.

Læs kursusbeskrivelsen

DASA DevOps Leader

DevOps Leader har ansvaret for lede og styre DevOps arbejdet i organisationen. Denne rolle skaber team-rammerne, således at teams kan skalere op og ned i forhold til opgaverne og realisere den størst mulige forretningsmæssige værdi.

Med dette certifikat får en DevOps leader hjælp til at forstå hvad ledelse vil sige i en DevOps kontekst, og undervejs diskuteres ledelsesmodeller, teambuilding og transformation af organisationen.

Kursus på vej.

DASA DevOps Coach

DevOps Coach hjælper team medlemmer og andre interessenter i organisationen med at implementere DevOps koncepter og principper. Coachen holder øje med transformationen og guider medarbejderne på rejsen frem mod højtydende teams. 

Gå til DevOps Professional

Gå til DevOps forsiden