Bemærk, at fysiske klassekurser konverteres til onlineundervisning, hvis Corona-situationen kræver det. Har du tilmeldt dig et fysisk kursus hos os, kan du derfor regne med, at det ikke bliver aflyst med Corona-situationen som begrundelse.

ITIL® 4 kurser

Westergaard udbyder det fulde ITIL® 4 kursus- og certificeringsprogram. Se herunder hvilke kurser, du kan tilmelde dig. Firmakurser afholder vi over hele landet – også i kundetilpassede udgaver. 

Med ITIL® 4 kan du gå i to retninger.

Managing Professional-retningen er for specialister. Den har fire certificerende kurser, og tager du alle fire, får du et Managing Professional-certifikat.

Strategic Leader er for ledere. Den har to certificerende kurser, og tager du begge certifikater, får du et ITIL Strategic Leader-certifikat.

Har du både Managing Professional- og Strategic Leader-certifikaterne, kan du kvalificere dig til en ITIL Master.

ITIL 4 kursusoversigt

For de mange, der er certificeret på ITIL® V3, findes der tre overgange til ITIL® 4.

Du kan starte med ITIL® 4 Foundation og arbejde dig opad i skemaet til de certifikater, du ønsker. Har du allerede et ITIL® V3 Foundation certifikat kan du tage et én-dags ITIL 4® Foundation Bridge kursus.

Hvis du er ITIL® V3 Expert, eller hvis du har samlet 17 ITIL® V3 point, kan du skyde genvej til et ITIL® 4 Managing Professional-certifikat med kurset ITIL® 4 Managing Professional Transition.

Her kan du se, hvor mange point dine ITIL® V3 certifikater giver.

Roadmap V3

ITIL®V3 Roadmap

ITIL® V3’s Lifecycle- og Capability-kurser er fortsat relevante i en overgangsperiode, når du har behov for specialistkompetencer. Disse kurser er desuden en effektiv genvej til ITIL® 4.

Se og download ITIL® 4 Service Value System oversigtsplakat

Spørgsmål?

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere, kan du kontakte os på 45 88 12 16 eller info@westergaard.dk.

Information

Vi vil løbende informere om ITIL® 4 her på siden, i vores nyhedsbrev, på Westergaards LinkedIn company page, og i vores LinkedIn gruppe Service Desk og IT Service.