Service & Support Forum forside
  Her er du:   Kurser  >  ITIL® Best Practice
 
Følg os på LinkedIn
Besøg os på Facebook
Print Kontakt
 
 

ITIL® Best Practice

ITIL er en global praksis for, hvordan man styrer arbejdet i en IT-afdeling.

ITIL er skabt gennem systematisk opsamling og forædling af gode eksempler på, hvordan man gør, når man arbejder med IT. Hvordan man håndterer problemer, ændringer, bestillinger, kapacitet, sikkerhed, serviceniveau og meget mere.

ITIL kom til verden i 1988 og har siden da formået at bevare sin aktualitet og relevans, og ITIL er den dag i dag i fuld vigør og særdeles ”konkurrencedygtig”.

Westergaard var først i Danmark med ITIL undervisning, og vi udbyder alle ITIL-kurser med

Et sted at starte

Inden du beslutter dig for et ITIL-forløb, kan det være en god ide at tage et introduktionskursus for at få indblik i, hvad du kan opnå med ITIL, og hvor det kan bringe din it-afdeling hen.

Basiskurser

En generel ITIL introduktion efterspørges ofte til ledergruppen og den brede medarbejdergruppe i en IT afdeling. Westergaard tilbyder:

  • ITIL Overblik: et 1-dags kursus, som giver et overordnet overblik over ITIL Livscyklussen.
  • Apollo 13 - an ITSM case experience: et 1-dags kursus, hvor spillet bruges som et redskab til at lære. Kan blandt andet introducere ITIL, teste egne ITIL processer og træne egne ITIL roller. Kan både bruges før ITIL projektet starter, eller som kick start, når det teoretiske fundament er på plads. 

Grundkurset

Hvis man skal arbejde med ITIL, indgå i et ITIL projekt eller uddanne sig videre inden for ITIL Best Practice, skal man starte med grundkurset " ITL Foundation":

  • ITIL Foundation: et 3-dages kursus med mulighed for certificering, der giver grundlag for at arbejde med ITIL livscyklussen.
  • ITIL Foundation på engelsk: Kurset kan også holdes på engelsk både som åbent kursus og som internt firmakursus. Når der er et åbent kursus, vil der stå 'UK' efter kursusdatoen. Se i kursuskalenderen eller ring og spørg os på 45 88 12 16.
 

 

 

ITIL basiskurser

ITIL basis kurser - diagran

Klik for at forstørre billedet

Indenfor ITIL’s palet af certificerende kurser kan man bevæge sig i forskellige retninger styret af rolle og behov.

Har man brug for basisviden, tager man et ITIL Foundationkursus. Har man en operationel rolle, vil man sandsynligvis vælge at videreuddanne sig gennem ITIL’s capability-kurser, mens man som leder og procesejer  ormentlig vil gå lifecycle-vejen.

ITIL Practitioner er et forholdsvis nyt kursus, som retter sig mod løbende serviceforbedringer af en eksisterende management-struktur.

På alle kurser kan man tage et globalt anerkendt certifikat, og man kan slutte sit forløb med et MALC-kursus og et Expert-certifikat.

 

Produktblad ITIL basiskurser

Download brochuren her

 

Siden hentes. Henter siden ...
data