DevOps Fundamentals weekendkursus

På dette kursus føres deltagerne igennem de bærende principper, koncepter og begreber i Agile DevOps, og alle 12 nøglekompetencer bliver dækket.
Med DevOps flyttes IT-afdelingens fokus fra drift af IT-services til hurtige, iterative idriftsætninger af IT-services i tæt samarbejde med forretning og udvikling. DevOps bygger videre på ITIL best practice og trækker på alle ITILs processer.

Tid og sted


Dette arrangement har ikke planlagte datoer, men vi afholder det, når der er tilstrækkeligt mange, der ønsker det. Du kan tilkendegive din interesse ved at give os din mailadresse herunder.

Kursets formål er at etablere et udgangspunkt for de organisationer og medarbejdere, der vil arbejde efter DevOps principper. Bedre workflows og hurtigere idriftsætninger starter med en basal forståelse for DevOps’ fundamentale principper hos alle, som skal indgå i et DevOps team.

Klasseundervisning på dansk. Kursusmaterialer og eksamen er på engelsk.

Der er ingen forberedelse forud for kurset, men du bør påregne en del hjemmearbejde mellem hver kursusdag.

Eksamen

DASA DevOps Fundamentals eksamen afholdes på kursets sidste dag. Det er en multiple choice test med 40 spørgsmål. Du skal have 26 rigtige for at bestå.

Har du samme modersmål som eksamenssproget, er varigheden 60 minutter. Hvis du har andet modersmål end eksamenssproget, er varigheden 75 minutter.

Eksamen er elektronisk. Husk derfor at medbringe en laptop. Du kan ikke anvende tablet/iPad.

En komplet prøveeksamen indgår I kurset.

DevOps Fundamentals er for alle, som er involveret I DevOps arbejde i organisationen, hvad enten de befinder sig i udvikling, drift, support eller service management, f.eks. udviklere, produktejere, integrationsspecialister, driftschefer, incident og change managers, system- og netværksadministratorer, arkitekter, testere m.m.

Kurset giver den grunduddannelse, som er nødvendig for at etablere et DevOps begrebsapparat, forstå DevOps principper og praksis og opnå en fundamental forståelse for DevOps. 

En fundamental forståelse for opgaver, organisation og medarbejdere i en IT serviceorganisation.

Pris

DKK 5.625
Eksamen: DKK 2.250

Tid

Kurset er et weekendkursus med undervisning fra kl. 9.00 – 17.00 lørdag og 9 - 13.00 søndag.

Varighed

2 dage

Gå til kursusoversigten