ITIL® 4 Foundation online

ITIL® 4 Foundation giver dig de grundlæggende forudsætninger for at arbejde med IT service management. På kurset får du en forståelse for ITIL® 4’s service management framework og koncepter, og du lærer, hvordan ITIL® understøtter moderne teknologier og måder at arbejde på. Kurset kan afsluttes med en ITIL® 4 Foundation certificering.

ITIL 4 Foundation klasseundervisning
ITIL 4 Foundation in English

Tid og sted


Dette arrangement har ikke planlagte datoer, men vi afholder det, når der er tilstrækkeligt mange, der ønsker det. Du kan tilkendegive din interesse ved at give os din mailadresse herunder.

Kursets formål er at introducere deltagerne til styringen af moderne IT-understøttede services, at give en grundlæggende forståelse for ITIL® 4’s begreber og koncepter, og at anskueliggøre, hvordan man med ITIL® 4 kan forbedre både sit eget og sin IT-organisations arbejde.

Kurset er online og synkront, og du vil modtage live-undervisning af en dansktalende instruktør. Efter hvert emne har du mulighed for at stille spørgsmål, og svar gennemgås, således at alle får glæde af dem.

Kurset bygger på en vekselvirkning mellem teori, opgaveløsning og gruppearbejde. Undervisningen er intensivt, og deltagerne bør afsætte tid til hjemmearbejde under kurset.

Undervisningsplatformen er Skype for business, og du kan følge undervisningen via en Skype for business klient eller en webklient.

Kurset har dansktalende instruktør, engelske kursusmaterialer og engelsk eksamen.

Kurset henvender sig til IT professionelle medarbejdere og chefer.

Efter kurset forstår du ITIL 4s nøglebegreber, service management aspekter, styrende principper, værdikæder og processer.

Deltagerne skal have en generel viden om IT og forståelse for deres egen virksomhed.

Bogen "ITIL® Foundation, ITIL 4 edition" er ikke en forudsætning, men det kan anbefales at læse den. Har du ikke bogen, kan den bestilles her.

Fra 1.11.2019 er eksamen obligatorisk og kan ikke fravælges.

Eksamen foregår efter kursets afslutning på et tidspunkt og sted, som du selv vælger. Du får tilsendt en voucher, som giver adgang til en online eksamen.

Eksamen er en multiple-choice opgave med 40 spørgsmål. Varighed 75 minutter og beståelseskriteriet er mindst 26 rigtige svar.

Ved beståelse opnår du ITIL® 4 Foundation Certificate.

Bemærk: 
Eksamen er elektronisk og du kan ikke anvende tablet/iPad.
Læs mere om elektronisk eksamen og krav til din PC her

Re-eksamen
Har du behov for at deltage på en re-eksamen,bedes du kontakte os på eller på 45 88 12 16.

Pris

Medlemspris: kr. 5.400*
Listepris: kr. 5.900
Eksamen: kr. 1.950

*Medlemspriserne forudsætter et medlemskab i Westergaard.
Alle priser er ekskl. moms

Tid

Kurset er et dagsarrangement og der undervises fra kl. 9.00 - 17:00 

Varighed

2 dage

Gå til kursusoversigten