Service & Support Forum forside
  Her er du:   Kurser
 
Følg os på LinkedIn
Besøg os på Facebook
Print Kontakt
 
 

ITIL® i praksis - Organisatorisk Forandring

Få nye og forbedrede processer forankret i din organisation

Beskrivelse

Dette kursus henvender sig til alle, der oplever, at deres processer ikke er så udbredte og forankrede i organisationen, som de ønsker.

Målet er, at alle medarbejdere forstår og accepterer, at processer er den ”motor”, der giver organisationen kollektiv intelligens og effektivitet. Og efterfølgende følger processerne i deres daglige arbejde.

På kurset dykker vi ned i bogen ”ITIL i praksis – sådan”, og vi går tæt på bogens anbefalinger til, hvordan man forankrer nye eller forbedrede processer i sin organisation. Efter kurset kan du implementere den organisatoriske forandring som en løbende, styret aktivitet i både store og små ITIL-projekter.

Du får undervejs en værktøjskasse af gennemprøvede metoder og teknikker, som du kan gå direkte hjem og bruge i din egen IT-afdeling.

Udbytte

Efter kurset kan du implementere den organisatoriske forandring som en løbende, styret aktivitet i både store og små ITIL-projekter.

Du får undervejs en værktøjskasse af gennemprøvede metoder og teknikker, som du kan gå direkte hjem og bruge i din egen IT-afdeling.

 

Forudsætninger

Hvis du står foran at skulle implementere nye eller forbedrede processer i din organisation og gerne vil sikre, at I lykkes med såvel processerne, de understøttende værktøjer og den organisatoriske forandring, skal du i stedet vælge det fulde ”ITIL i praksis” kursus

Form

På kurset dykker vi ned i bogen ”ITIL i praksis – sådan”, og vi går tæt på bogens anbefalinger til, hvordan man forankrer nye eller forbedrede processer i sin organisation.
Du får tilsendt bogen ”ITIL i praksis – sådan” ved tilmelding. Bogen har en værdi af kr. 450,-. Ønsker du flere kopier af bogen, f.eks. til dine kolleger, kan du købe den på vores bogside.

Køb ITIL i praksis - sådan

Varighed

1 dage

Tid

Kurset er et dagkursus med undervisning fra 9.00 – 17.00.

Dato & tilmelding

Der er i øjeblikket ikke
fastlagt datoer.

Kontakt os venligst og hør, hvornår kurset afholdes igen.

Du kan også få et tilbud på et firmatilpasset kursusforløb.

Ring venligst på 45 88 12 16 eller skriv til os.

 

Varighed:

1 dage

 
Pris

Efter aftale

*Medlemspriserne forudsætter et medlemskab i Westergaard.

Alle priser er ekskl. moms

 
Kurser i dette område
 
Siden hentes. Henter siden ...
data