Gaming: The Phoenix Project – a DevOps case experience For IT-afdelinger, der vil udforske DevOps principper

Hvad sker der…?

Vi kender den typiske IT-adfærd med klager over udviklere, der kaster utestede løsninger over muren til Driften og overlader til Driften af samle stumperne. På den anden side hører vi Udvikling klage over de barrierer, som Driften sætter op, og som forsinker idriftsætningen.

I bogen "The Phoenix Project" møder vi en organisation, der står over for disse udfordringer. Dette simulationsspil er bygget op omkring denne banebrydende bog, og du får i spillet nærkontakt med bogens dynamik.

Spillets formål er at vise, hvordan man med DevOps principper opnår væsentlige forbedringer i samspillet mellem Udvikling og Drift, og hvordan man herigennem opnår en større forretningsmæssig værdi.

Tid og sted


Dette arrangement har ikke planlagte datoer, men vi afholder det, når der er tilstrækkeligt mange, der ønsker det. Du kan tilkendegive din interesse ved at give os din mailadresse herunder.

Spillet afvikles over 4 runder:

  1. Grupperne modtager projekter og problemer og starter langsomt op med et minimum af workload.
  2. Grupperne udsættes for en enorm backlog af IT-relaterede problemer fra Salg, HR og Finance. Alle har travlt, men uden at have et klart overblik over opgaverne, og alle mulige problemer opstår.
  3. Deltagerne lærer at bruge DevOps principperne, og de arbejder bedre og bedre. Der skabes løsninger, omsætningen vokser og aktiekursen stiger.
  4. I denne runde lærer deltagerne at planlægge aktiviteter og projekter, at sætter de rigtige prioriteter og at tage de rigtige beslutninger.
     

Kurset henvender sig til IT ledelse og medarbejdere.

Ingen.

Pris

Efter aftale

Tid

Tidspunkt aftales individuelt.

Varighed

Internt firmakursus: 1 dag.

Kontakt os for en nærmere dialog om målet med spillet i din organisation, varighed, indhold og pris.

Gå til kursusoversigten