PRINCE2® Practitioner En kontrolleret metode til komplekse projekter

Bemærk, at fysiske klassekurser konverteres til onlineundervisning, hvis Corona-situationen kræver det. Har du tilmeldt dig et fysisk kursus hos os, kan du derfor regne med, at det ikke bliver aflyst med Corona-situationen som begrundelse.

Dette kursus giver dig dybere indblik i og forståelse for PRINCE2-metoden.

Du kommer igennem en række cases og øvelser, og efter kurset kan du varetage og styre både komplekse og omfangsrige projekter.

Tid og sted


22. - 23.10.2020
Storkøbenhavn


19. - 20.11.2020
Storkøbenhavn


At give deltagerne en dyb forståelse af PRINCE2 metoden, således at de efterfølgende vil være i stand til at varetage rollen som projektledere i komplekse projekter gennem målrettet planlægning, organisering og styring ved anvendelse af PRINCE2 metoden.

Undervisningen foregår på dansk med dansk kursusmateriale og dansk eksamen.

Personer, der ønsker at anvende en kontrolleret tilgang til at styre projekter, f.eks. projektledere og -chefer, projektdeltagere, projektadministratorer, projektkvalitetssikring og styregruppedeltagere. Desuden medarbejdere, der ønsker en kompetencegivende og internationalt godkendt projektlederuddannelse.

Indhold

  • Fordybelse i PRINCE2 metoden og mulige løsninger på projektscenarier
  • Løsninger på projektscenarier baseres på anvendelse af PRINCE2 produkter, processer og komponenter
  • Arbejdet påbegyndes i grupper, men forløbet fokuserer i stigende grad på den individuelle præstation
  • PRINCE2 Practitioner eksamen.

Efter kursus vil projektdeltagerne være i stand til at organisere, planlægge og styre komplekse projekter hurtigt og effektivt i overensstemmelse med PRINCE2 metoden. Efter kurset vil deltagerne kunne tage en certificerende Practitioner eksamen. Ved bestået eksamen opnår deltageren ret til at bruge titlen PRINCE2® Registered Practitioner.

Du skal have bestået PRINCE2 Foundation eksamen for at deltage på dette kursus. Du skal påregne at have gennemlæst bogen "PRINCE2 - Projektledelse med succes" én gang til inden kursets start. Har du ikke bogen, kan den bestilles ved tilmeldingen, eller købes direkte her. Deltager du i Practitionerkurset som en del af et PRINCE2 Total-forløb, skal du dog kun forberede dig én gang.

Læs om bogen her

Fra 1.11.2019 er eksamen obligatorisk og kan ikke fravælges.

Kurset afsluttes med eksamen, som er en multiple choice med 68 spørgsmål og tager 2½ time. Der kræves 38 rigtige for at bestå (55%).

Dit PRINCE2 certifikat udløber aldrig, men for at beholde titlen PRINCE2® Registered Practitioner, skal du gennemføre en PRINCE2 re-registration exam hvert 5. år.
Prisen for re-registreringen er kr. 2.100.
Kontakt os for mere information på tlf.: 45881216 eller tilmelding@westergaard.dk

Re-eksamen
Har du behov for at deltage på en re-eksamen, kan du tilmelde dig her.

Pris

Medlemspris: kr. 8.550*
Listepris: kr. 9.500
Eksamen: kr. 2.550

*Medlemspriserne forudsætter et medlemskab i Westergaard.
Alle priser er ekskl. moms

Tid

Varighed

2 dage

Kurset er et dagskursus med undervisning fra kl. 9-17 begge dage.

Vær opmærksom på, at kurset er meget intensivt og at du inden deltagelse bør forberede dig gennem læsning og gennemførsel af prøveeksamen. Vær også opmærksom på, at du bør afsætte tid til hjemmearbejde mellem kursusdagene. Du vil modtage en velkomstpakke med detaljer om forberedelse i god tid inden kursusstart.
Har du ikke PRINCE2 Foundation i forvejen – eller er din Foundation lidt rusten, anbefaler vi et PRINCE2 Total-forløb, hvor både Foundation og Practitioner er bygget sammen til et intensivt 5-dages forløb inklusiv begge eksamener.
Se under PRINCE2 Total

Gå til kursusoversigten