Gaming: Rally – fart over feltet!

I Rally får du og dit team ansvaret for at bygge og teste en racerbane, udvælge piloter og gennemføre jeres første Formel 1-løb. Rally er et teambuilding-spil, hvor dit hold bliver sat på prøve og får testet samarbejdet i alle dets facetter.

Deltagerne får styrket deres evne til at kommunikere og samarbejde og får indblik i hinandens forskelligheder og styrker.

Deltagerne kan ikke undgå at få øje på de sjove og tankevækkende paralleller til det daglige samarbejde i hverdagen.

Tid og sted


Dette arrangement har ikke planlagte datoer, men vi afholder det, når der er tilstrækkeligt mange, der ønsker det. Du kan tilkendegive din interesse ved at give os din mailadresse herunder.

Westergaard Rally er et teambuilding-arrangement, hvor holdet bliver sat på prøve i samarbejde hen over et enkelt og genkendeligt koncept. I forløbet vil deltagerne – ud over at konkurrere og have det sjovt – reflektere over de mange paralleller, der kan trækkes til dagligdagen, herunder procesforbedringer, håndtering af problemer og fejl, planlægning og opfølgning samt kommunikation i dagligdagen.

 

Deltagerne organiseres i teams, der kæmper mod hinanden. Spillet bygger udelukkende på praktiske øvelser - altså ingen timelange slideshows! Spillet afvikles typisk over en ½ dag.

Alle, der ønsker teambuilding! Der er ingen begrænsning på deltagerantal.

Aftales fra spil til spil - men generelt vil deltagerne:

  • opleve at blive rystet sammen
  • kunne relatere sjove situationer til dagligdagens virkelige problemstillinger
  • kunne kommunikere og samarbejde bedre
  • lære at fokusere på det, der er vigtigt for det endelige udbytte

Pris

Medlemspris: Efter aftale
Listepris: Efter aftale

Tid

Tider aftales individuelt.

Varighed

Ca. ½ dag – men kan tilpasses jeres behov.

Gå til kursusoversigten