SIAM™ Foundation Få styr på services fra forskellige leverandører

Services indkøbes i stigende grad fra et netværk af forskellige leverandører, og i takt hermed vokser udfordringerne med at få det hele til at spille sammen.

På dette kursus undervises du i sammenhængene i SIAM, og hvordan du bærer dig ad med at holde styr på services fra mange forskellige leverandører.

Tid og sted


4. - 6.3.2020
This Course will be held in English
Westergaard, København


27. - 29.4.2020
Westergaard, København


Undervisning og kursusmaterialer er på dansk. Bogen og eksamen er på engelsk.

Kurset henvender sig til fagfolk, som interesserer sig for Service Integration and Management eller som ønsker at implementere metoden i en organisation, og i særdeleshed fagfolk, som allerede arbejder med IT service management processer.

Kurset omhandler blandt andet serviceintegratorens rolle og ansvar i SIAM™-økosystemet og sammenhængene mellem de enkelte elementer i SIAM™-livscyklen: Discovery and Strategy, Plan and Build, Implement og Run and Improve.

Du lærer også, hvordan du kan væve services fra forskellige leverandører sammen til velintegrerede, helstøbte ydelser til dine kunder og hvordan du kan måle services end-to-end.

Der er ingen formelle forudsætninger, men det anbefales kraftigt at have kendskab til IT service management, for eksempel ITIL eller ISO/IEC 20000.

Det anbefales, at du inden kurset har læst bogen ”SIAM™ Foundation Body of Knowledge”. Har du ikke bogen, kan den bestilles ved tilmeldingen eller købes direkte her

Eksamen foregår i slutningen af kursets sidste dag. Det er en elektronisk multiple-choice opgave med 40 spørgsmål på engelsk.
Beståelseskriteriet er 65%.

Varighed 75 min., hvis dit modersmål ikke er engelsk.

Ved beståelse opnår du EXIN BCS SIAM™ Foundation certifikat.

Bemæ​rk
Eksamen er elektronisk. Husk derfor at medbringe en laptop. Du kan ikke anvende tablet/iPad. Vi har internetforbindelse.
Læs mere om elektronisk eksamen og krav til din PC her

Re-eksam​en
Har du behov for at deltage på en re-eksamen, kan du tilmelde dig via en ITIL Foundation-dato her.

Pris

Medlemspris: DKK 9.180*
Listepris: DKK 10.200
Eksamen: DKK 1.950

*Medlemspriserne forudsætter et medlemskab i Westergaard.
Alle priser er ekskl. moms

Tid

Kurset er et dagkursus med undervisning fra kl. 9.00 – 17.00 alle dage. Eksamen afholdes i slutningen af sidste dag.

Varighed

3 dage

Gå til kursusoversigten