SIAM™ Professional

Bemærk, at fysiske klassekurser konverteres til onlineundervisning, hvis Corona-situationen kræver det. Har du tilmeldt dig et fysisk kursus hos os, kan du derfor regne med, at det ikke bliver aflyst med Corona-situationen som begrundelse.

Kurset henvender sig til dig, der ønsker en dybere forståelse af praksisserne i SIAM™ og hvordan disse kan anvendes til at iværksætte en SIAM-model, hvilke kompetencer der er nødvendige, hvordan man vælger den rette serviceintegrator, og hvor fokus bør ligge i den efterfølgende drift.

Tid og sted


Dette arrangement har ikke planlagte datoer, men vi afholder det, når der er tilstrækkeligt mange, der ønsker det. Du kan tilkendegive din interesse ved at give os din mailadresse herunder.

Undervisning og kursusmaterialer er på dansk. Bogen og eksamen er på engelsk.

SIAM™ Professional henvender sig til fagfolk, som ønsker at forbedre og udvide sin viden om Service Integration and Management knowledge. Det vil især være relevant for Service Managers og Practitioners, Service Provider Portfolio Managers, Process Managers, Project Managers og mange andre.

Det anbefales, at have deltaget i kurset SIAM™ Foundation og bestået den tilhørende eksamen.

Desuden anbefales generelt kendskab til (IT) service management

Inden kurset anbefales du, at have læst bogen ”Service Integration and Management (SIAM™) Professional Body of Knowledge”. Har du ikke bogen, kan den bestilles ved tilmeldingen, eller købes direkte her.

Eksamen foregår i slutningen af kursets sidste dag. Det er en elektronisk multiple-choice, case-baseret opgave med 40 spørgsmål på engelsk. Hjælpemidler er ikke tilladt.
Beståelseskriteriet er 65% svarende til 26 rigtige.

Varighed 2 timer, hvis dit modersmål ikke er engelsk.

Ved beståelse opnår du EXIN BCS SIAM™ Professional certifikat.

Bemærk
Eksamen er elektronisk. Husk derfor at medbringe en laptop. Du kan ikke anvende tablet/iPad. Vi har internetforbindelse.
Læs mere om elektronisk eksamen og krav til din PC her

Re-eksamen
Har du behov for at deltage på en re-eksamen, kan du tilmelde dig via en ITIL Intermediate-dato her.

Pris

Medlemspris: DKK 9.180
Listepris: DKK 10.200
Eksamen: DKK 2.050

*Medlemspriserne forudsætter et medlemskab i Westergaard.
Alle priser er ekskl. moms

Tid

Kurset er et dagkursus med undervisning fra kl. 9.00 – 17.00 alle dage. Eksamen afholdes i slutningen af sidste dag.

Varighed

3 dage

Gå til kursusoversigten