SIAM™ Total

Bemærk, at fysiske klassekurser konverteres til onlineundervisning, hvis Corona-situationen kræver det. Har du tilmeldt dig et fysisk kursus hos os, kan du derfor regne med, at det ikke bliver aflyst med Corona-situationen som begrundelse.

SIAM™ Total giver dig muligheden for på 5 dage at komme op på et højt operationelt niveau.

Kurset kombinerer SIAM™ Foundation og SIAM™ Professional til ét forløb.

Tid og sted


Dette arrangement har ikke planlagte datoer, men vi afholder det, når der er tilstrækkeligt mange, der ønsker det. Du kan tilkendegive din interesse ved at give os din mailadresse herunder.

Undervisning og kursusmaterialer er på dansk. Bogen og eksamen er på engelsk.

SIAM™ Total henvender sig til fagfolk, som ønsker at forbedre og udvide sin viden om Service Integration and Management knowledge. Det vil især være relevant for Service Managers og Practitioners, Service Provider Portfolio Managers, Process Managers, Project Managers og mange andre.

Kurset omhandler blandt andet serviceintegratorens rolle og ansvar i SIAM™-økosystemet og sammenhængene mellem de enkelte elementer i SIAM-livscyklen: Discovery and Strategy, Plan and Build, Implement og Run and Improve.

Du lærer også, hvordan du kan væve services fra forskellige leverandører sammen til velintegrerede, helstøbte ydelser til dine kunder og hvordan du kan måle services end-to-end.

Der er ingen formelle forudsætninger, men det er en fordel at have kendskab til IT service management, for eksempel via ITIL best practice eller ISO/IEC 20000.

vi anbefaler desuden, at du inden kurset har læst to bøger:

  1. ”SIAM Foundation Body of Knowledge”. Har du ikke bogen, kan den bestilles ved tilmeldingen eller købes direkte her
  2. ”Service Integration and Management (SIAM™) Professional Body of Knowledge”. Har du ikke bogen, kan den bestilles ved tilmeldingen eller købes direkte her.

SIAM™ Foundation eksamen foregår i slutningen af kursets tredje dag. Det er en elektronisk multiple-choice opgave med 40 spørgsmål på engelsk. Beståelseskriteriet er 65%. Varigheden er 75 min., hvis dit modersmål ikke er engelsk.

Ved beståelse opnår du EXIN BCS SIAM™ Foundation certifikat.

SIAM™  Professional eksamen foregår i slutningen af kursets femte dag. Det er en elektronisk multiple-choice, case-baseret opgave med 40 spørgsmål på engelsk. Hjælpemidler er ikke tilladt.
Beståelseskriteriet er 65% svarende til 26 rigtige.

Varighed 1 time 52,5 min., hvis dit modersmål ikke er engelsk.

Ved beståelse opnår du EXIN BCS SIAM™ Foundation certifikat.

Bemærk
Eksamen er elektronisk. Husk derfor at medbringe en laptop. Du kan ikke anvende tablet/iPad. Vi har internetforbindelse.
Læs mere om elektronisk eksamen og krav til din PC her

Re-eksamen
Har du behov for at deltage på en re-eksamen i SIAM Foundation, kan du tilmelde dig via en ITIL Foundation-dato her.

Har du behov for at deltage på en re-eksamen i SIAM Professional, kan du tilmelde dig via en ITIL Intermediate-dato her.

Pris

Medlemspris: DKK 13.770*
Listepris: DKK 15.300
Eksamen: DKK 3.900

*Medlemspriserne forudsætter et medlemskab i Westergaard.
Alle priser er ekskl. moms

Tid

Kurset er et dagkursus med undervisning fra kl. 9.00 – 17.00 alle dage. Eksamen afholdes i slutningen af sidste dag.

Varighed

5 dage

Gå til kursusoversigten