Kvalitetsprogram

Westergaard har leveret kompetenceudvikling siden 1998 og har i alle år været dedikeret til høj kvalitet, konkurrencedygtige priser og tilfredse kunder.

Det er let at sige, men vi har noget at have det i! Derfor underbygger vi vores ord med Westergaards særlige garanti, bestående af en række elementer, som du kan læse mere om herunder.

Indhold på denne side:

Eksamensgaranti
Investeringsbeskyttelse
Topkvalificerede instruktører
Akkrediteret kursusorganisation
Voksenpædagogiske kursusmaterialer
Dansk linje
Vores kurser kører!
Særlig eksamenshjælp
Ring til eksperten

Eksamensgaranti

Hvis dit kursus afsluttes med eksamen, hjælper vi dig til både at forstå og bestå. Vores kurser er bygget til at formidle en forståelse, der gør dig i stand til at bruge det, du har lært, når du kommer tilbage på arbejdspladsen. Og stoffet udvælges således, at alt eksamensrelevant stof bliver gennemgået.

Skulle du ikke komme over eksamensbumpet i første forsøg, tilbyder vi et gratis kursus som forberedelse til din re-eksamen, og du skal således kun betale for re-eksamen. Tilbuddet gælder i 6 måneder fra kursets afslutning. Du får plads på næste åbne kursus af samme type, såfremt der er ledige pladser.

Kepner-Tregoe, Knowledge Centered Support og DevOps kurserne er som de eneste undtaget Westergaards eksamensgaranti, da kurserne fokuserer på praktisk anvendelse af metoder og ikke på teoretisk viden til en eksamen

Investeringsbeskyttelse

Hvis en medarbejder stopper i virksomheden inden for 12 måneder efter en given eksamen ifm. et åbent kursus, vil hans/hendes substitut kunne komme på et tilsvarende åbent kursus til halv pris. Eksamen er ikke inkluderet.

Topkvalificerede instruktører

Alle vores instruktører har de højeste certificeringer og akkrediteringer og du er dermed garanteret ikke blot dyb faglig viden, men også dokumenterede pædagogiske evner.

Det skaber særlig god forståelse for et emne, når teorien kan sættes i forhold til praksis. Vores undervisere har mange års erfaring fra det virkelige liv og kan dermed underbygge undervisningen med rigtige eksempler fra dagligdagen.

Årsagen til, at det er vigtigt for os at have de bedste instruktører på markedet er i høj grad, at vores fokus er og altid har været klassekurser. Den læring man opnår gennem personlig kontakt med en dygtig og erfaren instruktør, kan aldrig erstattes af e-elearning.

Akkrediteret kursusorganisation

Vores processer og organisation er akkrediteret hos flere Examination Institutes og bliver auditeret årligt. Dette er din forsikring for korrekt håndtering af dine tilmeldinger, eksamener og resultater – og også din garanti for, at vi er en ordentlig kursuspartner med styr på vores administration.

Voksenpædagogiske kursusmaterialer

Vores egenudviklede kursusmaterialer er baseret på sund voksenpædagogik. Materialerne understøtter dialogundervisning og en høj grad af interaktivitet og er således med til at sikre gode resultater både i forhold til forståelse af stoffet og i forhold til at bestå eksamen. Vi garanterer, at alle materialer til certificerende kurser er godkendt og akkrediteret af eksterne myndigheder, før de anvendes i undervisningen.

Dansk linje

Westergaard har siden starten været foregangsmand for kompetenceudvikling af danske organisationer. Vores instruktører er derfor danske og du vil ligeledes finde en række af vores kurser med både danske materialer og eksamener. Vi begår os dog lige så fint på engelsk og svensk – så kontakt os, hvis dette er dit behov.

Vores kurser kører!

Vi tilstræber at afvikle alle kurser planmæssigt under hensyntagen til deltagernes faglige udbytte. Derfor kan du med ro i maven tilmelde dig et åbent kursus (se kursuskalenderen) med forventning om, at kurset bliver gennemført. Kan kurset af pædagogiske eller faglige årsager ikke gennemføres, vil vi tilbyde dig en plads på førstkommende kursus uden merpris.

Særlig eksamenshjælp

Vi kan tilbyde et særligt tilpasset kursusforløb for enkeltpersoner eller mindre grupper. Forløbene er skræddersyede til deltagerne og har meget høj succesrate.

Du kan altid kontakte os, hvis du har behov for vejledning til, hvordan du kommer gennem eksamen på den mest effektive måde.

Ring til eksperten

Når man kommer hjem fra et kursus, skal stoffet omsættes til praktik i egen virksomhed. Du kan en måned efter kursets afslutning ringe til din instruktør og få råd og vejledning til, hvordan du gør dette.

ITIL Training Org.

PRINCE2 Training Org.

Akkrediteret kursusorganisation

Westergaard processer og organisation er akkrediteret hos flere Examination Institutes. Det er din forsikring for korrekt håndtering af dine tilmeldinger, eksamener og resultater – og også din garanti for, at vi er en ordentlig kursuspartner med styr på vores administration.