Fra 1. november 2019 har ITIL- og PRINCE2-kurser obligatorisk tilkøb af eksamen. Læs mere...

PRINCE2® og projektledelse

PRINCE2® består af

PRINCE2 er en sammenhængende procesmodel, som omfatter alle aspekter af et projekt: Idé-fasen, opstarten, initieringen og udførelsen. Den er desuden en planlægningsmodel, som opdeler projektet i overskuelige faser, som gør det muligt for både projektledelse og styregruppe at følge projektets fremdrift og resultater.
Metoden understøtter alle aspekter af et projekt: Forretningsmæssig relevans, projektets organisation, kvalitetsstyring, planlægning, risikostyring samt ændrings- og konfigurationsstyring.

Hvordan du bliver certificeret i PRINCE2® og projektledelse

Udgangspunktet er et PRINCE2 Foundation certifikat. Med dette kan du videreuddanne dig i to retninger:

PRINCE2 Total er vores intensive totalforløb, hvor vi har slået Foundation og Practitioner sammen, så du kan opnå din PRINCE2 Practitioner-certificering på kun 5 dage. Med PRINCE2 Total sparer du både tid og penge på din Practitioner-certificering.

Disse certifikater kan suppleres med simulationsspillet Challenge of Egypt, som giver hands-on på metoden, eller Leading SAFe, som et framework for agile projekter.

Har du blot brug for et indblik i PRINCE2 projektstyringsmetoden, samt overblik over PRINCE2’s struktur og basale principper, kan du vælge PRINCE2 Overblik, som ikke er certificerende. 

PRINCE2® - uddannelsen

Følg linkene til kursusbeskrivelserne:

Akkrediteret kursusorganisation

PRINCE2 plakat til download

PRINCE2 Procesmodel