Service & Support Forum forside
  Her er du:   Om os
 
Følg os på LinkedIn
Besøg os på Facebook
Print Kontakt
 
 

Westergaard A/S

God service er blevet en grundlæggende forudsætning for kundernes oplevelse af din virksomhed. Westergaard kan hjælpe dig med at skabe den optimale serviceoplevelse for dine kunder og brugere.

Hvem er vi?

Med vores konsulentydelser, kurser og konferencer har vi siden 1998 rådgivet og uddannet vores kunder inden for service management. Det begyndte i it help desks, men kom gradvist til at omfatte hele it-afdelingen.

I dag er det service i bred forstand, der er vores spidskompetence, uanset om du lærer os at kende gennem vores rådgivning, et kursus, en konference eller et værktøj.

Frontløbere

Der er sket meget, siden vi i starten af 2000 var frontløbere for ITIL® best practice i Danmark. Andre områder oplever de samme udfordringer som it-afdelinger. Det er udfordringer, som vi siden 1998 er blevet specialister i at håndtere, og vi tilbyder i dag vores assistance til alle typer af serviceorganisationer.

Videnshus

Siden Westergaards etablering har vi skabt et videnshus fyldt med specialistkompetencer. Hos os kan du få den bedste rådgivning, få del i den nyeste viden, blive en del af vores netværk og få markedets bedste service management værktøjer. Hos os kan du finde det hele.

Vi er de eneste, der samler alle specialistkompetencer inden for service management under ét tag.

 

 

 

Siden hentes. Henter siden ...
data