Westergaard A/S

God service er blevet en grundlæggende forudsætning for kundernes oplevelse af din virksomhed. Westergaard kan hjælpe dig med at skabe den optimale serviceoplevelse for dine kunder og brugere.

Hvem er vi?

Gode IT-services er en grundlæggende forudsætning både for din virksomheds indre liv og for kundernes oplevelse af din virksomhed.

Gode IT-services får du kun gennem effektiv styring af serviceleverancerne, gennem effektiv IT service management, og det er her Westergaard kommer ind.

Westergaard er IT Service Management-specialister. Vores grundlag er ITIL best practice, og vores ydelser dækker hele spektret: Rådgivning og assistance, undervisning og certificering, salg og support af IT service management systemer samt events og networking.

Vores medarbejdere er vores guld. De repræsenterer en stærk kombination af viden og erfaring indenfor IT Service Management. De er uddannede, certificerede og trænede på højeste niveau, og i deres daglige arbejde som rådgivere og instruktører opbygger de løbende en unik viden om danske IT-afdelinger og de behov, som findes her.

Hos os får du den bedste rådgivning, den nyeste viden, det bedste netværk og markedets bedste værktøjer. Hos os kan du finde det hele indenfor IT service management - one-stop-shopping!