Westergaard A/S

God service er blevet en grundlæggende forudsætning for kundernes oplevelse af din virksomhed. Westergaard kan hjælpe dig med at skabe den optimale serviceoplevelse for dine kunder og brugere.

Hvem er vi?

Med vores konsulentydelser, kurser og konferencer har vi siden 1998 rådgivet og uddannet vores kunder inden for service management. Det begyndte i it help desks, men kom gradvist til at omfatte hele it-afdelingen.

I dag er det service i bred forstand, der er vores spidskompetence, uanset om du lærer os at kende gennem vores rådgivning, et kursus, en konference eller et værktøj.

Frontløbere

Der er sket meget, siden vi i starten af 2000 var frontløbere for ITIL® best practice i Danmark. Andre områder oplever de samme udfordringer som it-afdelinger. Det er udfordringer, som vi siden 1998 er blevet specialister i at håndtere, og vi tilbyder i dag vores assistance til alle typer af serviceorganisationer.

Videnshus

Siden Westergaards etablering har vi skabt et videnshus fyldt med specialistkompetencer. Hos os kan du få den bedste rådgivning, få del i den nyeste viden, blive en del af vores netværk og få markedets bedste service management værktøjer. Hos os kan du finde det hele.

Vi er de eneste, der samler alle specialistkompetencer inden for service management under ét tag.

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev om IT Service Management og få invitationer til events.


 

Her kan du købe bøger indenfor IT Service Management, projektledelse med mere

Køb bøger online
 

Gratis produktblade, brochurer, plakater og andre publikationer fra Westergaard

Download materialer
 

Tilmeld dig Westergaards medlemsforum

Bliv medlem

 

Finsensvej 80 B, 2. sal DK-2000 Frederiksberg +45 45 88 12 16 info@westergaard.dk
 
Kontakt os / Find vej