Service & Support Forum forside
  Her er du:   Om os  >  Hvad kan du bruge os til
 
Følg os på LinkedIn
Besøg os på Facebook
Print Kontakt
 
 

Hvad kan du bruge os til?

Westergaard er en full-service virksomhed med speciale i service management.
Hos os kan du få det hele.

Organisation og processer

Du kan gå hele vejen fra strategiske til operationelle opgaver sammen med vores konsulenter, der er højt uddannede og erfarne service management specialister.

Læs om governance

Uddannelse og certificering

Alle personalegrupper og kompetenceniveauer indenfor it service management og projektledelse kan finde et komplet uddannelses- og certificeringsprogram hos os.

De bliver undervist af erfarne danske instruktører, med danske materialer og dansk pædagogik.

Læs om kurser

Systemvalg og implementering

Undgå kostbare fejltagelser med rådgivning fra erfarne og kompetente systemspecialister, hvad enten det drejer sig om systemvalg eller imple-menteringsopgaver.

Læs om procesudvikling

Konferencer

Har du brug for et fagligt overblik, kan du sætte fokus på alle sider af it service management og projektledelse på Danmarks største og bedste service management konferencer.

Vores konferencer er stedet, hvor fagfolk mødes.

Se de aktuelle konferencer

Projektledelse

Har du brug for at få styret hele projektet eller behov for assistance til din egen projektleder, så kan vores projektledere hjælpe. De er erfarne og PRINCE2®-certificerede.

Læs om projektledelse

Medlemmer

Du kan få udbygget dit faglige netværk i velfungerende erfa- og interessegrupper sammen med chefer og medarbejdere i vores mere end 100 danske medlemsvirksomheder.

Læs om netværk og medlemskab

Udviklingsværktøjer

Du kan udvikle og publicere velstrukturerede og veldokumenterede processer og serviceaftaler ved hjælp af vores gennemprøvede udviklingsframeworks.

Læs mere om proces- og aftaleudvikling

Service management systemer

Som servicemedarbejder kan du blive styret igennem opgaveløsningen på en intuitiv måde, og med et minimum af instruktion.

Serviceorganisationen kan skyde genvej og komme i gang med processtyret service fra dag ét med Westergaard Service Navigator.

Læs om service management løsninger

Procesbibliotek

Afkort gennemførelsestiden og hæv kvaliteten i dine service management projekter. Du kan skyde genvej og undgå vildveje med vores bibliotek af driftsklare service management processer.

Læs om procesbibliotek

 

 

Siden hentes. Henter siden ...
data