Handelsbetingelser hos Westergaard A/S

På denne side har vi samlet alle de vilkår, som knytter sig til køb af eller tilmelding til forskellige af vores produkter. Er du i tvivl om noget efter at have læst det, så ring eller skriv til os.

E-mail kvittering på arrangementer

Jeg accepterer at modtage kvittering vedrørende dette arrangement via e-mail.

Afbestillingsbetingelser

Åbne kurser, konferencer og seminarer

Skulle en deltager blive forhindret i at deltage, kan afmelding ske inden 3 uger før arrangementets start. Derefter faktureres 50 % af prisen. Ved afmelding senere end 7 dage før arrangementsstart opkræves den fulde pris. Pladsen kan altid overdrages til en kollega.

Hvis du ønsker at benytte dig af vores kvalitetsgaranti og tilmelde dig et gratis kursus, kan du gøre dette tidligst en uge før kursusstart. Udebliver du fra et sådant gratis kursus, skal du være opmærksom på, at vi fakturerer dig kr. 1.000 pr. kursusdag.

Rettigheder

Westergaard A/S har ejendomsretten og alle andre rettigheder (herunder ophavsret og copyright) til alle kursusmaterialer.

Medlemskab

Medlemskabet gælder et år. Medlemskabet bliver automatisk fornyet for et kalenderår ad gangen. Opsigelse skal ske senest én måned før periodens udløb.

Erfamøder

Alle der tegner et medlemskab hos Westergaard A/S deltager gratis i alle erfamøder og netværksarrangementer. Med et firmamedlemskab gælder det for alle virksomhedens medarbejdere.

Som ikke-medlem kan du deltage én gang gratis på et valgfrit erfamøde. Tilmelding til erfagrupper og yderligere deltagelse kræver dog medlemskab.

Aftalevilkår og oplysningspligt

Du kan altid finde de gældende salgs- og leveringsbetingelser på denne side. Du vil automatisk modtage en ordrebekræftelse med oplysninger om din ordre.

Priser
Alle priser ved levering i Danmark er gældende udsalgspriser ekskl. moms. Vi sender via Postdanmark og tillægger derfor forsendelsesgebyr. jf. Postdanmarks til enhver tid gældende takster.

Rabatter

Vi yder medlemsrabat på udvalgte produkter. Læs mere om medlemskab her.
Rabatter kan ikke kombineres med tilbud og andre rabatter.

Betaling

Vi sender fakturaen direkte til din regnskabsafdeling.

Rykkergebyr/renter

Betales der ikke efter faktura/kontoudtog, pålægges et rykkergebyr DKK 100 pr. rykker. Betales der ikke efter 2. rykker, overgår kravet til inkasso, og der pålægges gebyrer i overensstemmelse med lovgivningen. Ved forsinket betaling pålægges endvidere rente i henhold til rentelovens bestemmelser.

Leveringsformer

Forsendelse i Danmark

Til adresser i Danmark, sender vi din bestilling med Post Danmark. Kontakt os for særlige forhold vedrørende leverancer til udlandet.

Bogordrer tillægges Post Danmarks gældende takster for pakker.

Leveringstid

Leveringstiden er normalt max. 5 hverdage. For bøger, vi ikke har på lager, vil leveringstiden normalt være 7-14 hverdage.

Bemærk. Din ordre sendes først, når den er samlet

Din ordre afsendes først, når den er samlet. Det betyder, først når alle varerne er kommet til vores lager. Det kan derfor være hurtigere for dig, at lave særskilte ordrer på varer, der endnu ikke er udkommet, eller som har ukendt leveringstid. Vær opmærksom på, at det kan være dyrere i forsendelse at få tilsendt delordrer.

Reklamationsret

Du har 2 års reklamationsret. Såfremt du modtager en forkert vare i forhold til din bestilling eller en beskadiget vare, skal du reklamere inden en rimelig tid, efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder, anses reklamationen for at være rettidig. Reklamationer kan meddeles på e-mail: info@westergaard.dk. Du kan udnytte din reklamationsret ved at sende varen retur. Vi forbeholder os ret til at afhjælpe en mangel/erstatte med en ubeskadiget vare fremfor at betale købesummen tilbage.

Det med småt

Aftaler med Westergaard A/S indgås på dansk.
Når du handler på Westergaard A/S, gælder dansk rets almindelige købe- og aftaleretlige regler, herunder reglerne om forbrugerkøb. Som forbruger er du derfor beskyttet af den gældende lovgivning på området, dvs. primært Købeloven og Forbrugeraftaleloven. Westergaard A/S gemmer ikke en egentlig kopi af aftalen mellem dig og Westergaard A/S, men foretager alene en teknisk lagring af aftalens indhold.

Westergaard A/S kan ikke drages til ansvar for andet, end hvad der følger efter dansk lovgivning. Forsendelse foretages med Post Danmark pakkepost og vi modtager kvitteringer for afsendelser. Fra afsendelse af en pakke er ansvaret for at forsendelsen når frem derfor ikke længere Westergaard A/S's, men hviler på Post Danmark og den modtagende virksomhed.

Tvister

En eventuel tvist mellem Westergaard A/S og en erhvervsdrivende afgøres ved Københavns Byret.


Senest opdateret 03/07/19