Service & Support Forum forside
  Her er du:   Rådgivning
 
Følg os på LinkedIn
Besøg os på Facebook
Print Kontakt
 
 

Rådgivning

Er dine kunder utilfredse med kvaliteten af den service, du leverer? Eller vil du bare gerne levere bedre service?

Har du en ledelse, der kræver, at din organisation bliver mere effektiv i sine serviceleverancer? Eller vil du bare gerne effektivisere din organisation?

Med kortlagte, dokumenterede og automatiserede processer kan du få en markant forbedring af den service, du leverer til dine kunder, samtidig med, at din organisation kan blive langt mere effektiv.

Westergaards konsulenter udvikler og forbedrer processerne i din organisation – både for ledelsen (Governance) og for dine medarbejdere (Procesudvikling). Og vi kan påtage os projektledelsen, hvis organisationen har brug for det. Har du brug for at få afdækket forandringspotentialet i din organisation, kan vi hjælpe dig med beslutningsgrundlaget via vores ITIL- og ISO20000-benchmarks.

ITIL best practice er en global praksis for, hvordan man organiserer og styrer en serviceorganisation. Vi har rådgivet og hjulpet utallige danske og skandinaviske virksomheder inden for alle procesområder – strategi, design, transition, operation og løbende forbedring. ITIL anvendes typisk til procesforbedringer inden for udvalgte dele af serviceorganisationen.

ISO20000 er en international standard for service management, som gør det muligt for at få en certificering, der dokumenterer organisationens service management-kompetence, -kvalitet og -effektivitet. ISO20000 omfatter mange processer, herunder ledelsessystemet, og det kræver en stor indsats at blive certificeret.

Vores konsulenter er højt uddannede og erfarne service management-specialister. De kan gå hele vejen fra strategiske til operationelle opgaver. Vores rådgivning er baseret på ITIL best practice og ISO 20000, og vi behersker de førende service management-systemer.

Læs mere om ITIL best practice
 

 
Hvordan vi kan hjælpe dig?

Ring venligst på 45 88 12 16
eller skriv til info@westergaard.dk
og hør, hvad vi kan gøre for dig. 

 

Westergaard rådgivning

Download produktblad om Westergaards konsulentydelser her

Siden hentes. Henter siden ...
data