Service & Support Forum forside
  Her er du:   Rådgivning  >  Service Management
 
Følg os på LinkedIn
Besøg os på Facebook
Print Kontakt
 
 

Kundeservice

Customer Experience (CX) Manager

Kundeservice er virksomhedens hjerteblod, og derfor er kundeloyalitet i fokus. For loyale kunder køber mere, og de anbefaler virksomheden til venner og kolleger.

Kundeloyalitet måles som en NPS-score. Westergaards Customer Experience (CX) Manager metode forbedrer NPS-scoren og øger kunde­­loyaliteten.

Metoden tager udgangspunkt i en systematisk kortlægning af kunderejsen, og den åbner for real-time NPS-målinger i alle kontaktpunkter.

Med sådanne målinger bliver det tydeligt, hvor loyaliteten påvirkes, og man kan udføre målrettet Root Cause Analysis og identificere effektive forbedringstiltag.

Alle CX Manager aktiviteter, som vist i figuren her, ledes af Westergaards erfarne konsulenter. NPS-målingerne kan udføres med kundens eget survey tool, eller med et tool, som Westergaard stiller til rådighed.

Klik her eller på diagrammet herunder og læs om de enkelte aktiviteter.

CX Manager aktiviteter

 

Figur: CX Manager aktiviteter

Service Excellence (SE) Coach

SE Coach er en metode til evaluering og udvikling af servicemedarbejdere. Med en typologisk model som fundament arbejder vi med adfærd og – vigtigst af alt – med motivationen bag.

Westergaards coach lytter til et antal kundedialoger, som servicemedarbejderen har haft. Med afsæt i den typologiske model evalueres medarbejderens performance i forhold til at kunne tilpasse sig kundens kommunikationspræference.  Westergaards coach fokuserer ligeledes på, i hvilken udstrækning medarbejderen er i stand til at styre samtalens forløb professionelt og effektivt fra start til slut.

Servicemedarbejder og coach mødes efterfølgende til en optime­ringssession, hvor der arbejdes med konkrete udviklingsmuligheder på baggrund af coachens observationer og en systematisk evalue­ring.

Forløbet kan gennemføres både med eller uden forudgående undervisning. 

Samtalerne kan evt. optages på jeres eget telefonsystem, eller
på en løsning som Westergaard stiller til rådighed i samarbejde med RECORDIT.NU ApS.

Klik her eller på figuren og læs mere om de fire aktiviteter.

Service Excellence (SE) Coach

Figur: SE Coach forløbet


 

Top

 

 

 

 

CX Manager priseksempel

For én kunderejse og måling i op til 3 kontaktpunkter vil hele forløbet inkl. Root Cause Analysis maksimalt koste kr. 50.000.

 

 

Produktblad Customer Experience

Customer Experience

Download produktblad her

 

 

SE Coach priseksempel

For 12 medarbejdere vil hele forløbet, optaget på en Westergaard black-box, maksimalt koste kr. 50.000. 

Siden hentes. Henter siden ...
data