Service & Support Forum forside
  Her er du:   Rådgivning  >  Procesudvikling
 
Følg os på LinkedIn
Besøg os på Facebook
Print Kontakt
 
 

Procesudvikling

- få styr på dine processer fra start til slut

Med vores konsulenter og gennemførelsesmodel får du sikkerhed for, at du kommer i mål med dine processer – fra den indledende beslutning til processerne kører.

Vores konsulenter er højt uddannede og erfarne service management specialister. De kan gå hele vejen fra strategiske til operationelle opgaver. De arbejder scenevant indenfor ITIL best practice-rammerne og ISO 20000 standarden, og de behersker de markedsledende service management systemer.

Gennemførelsesmodellen bygger på mange års erfaring fra talrige projekter og organisationer, og den omfatter alle elementer af et service management-projekt.

Procesudviklingen starter allerede i modellens forfaser. Her sættes der ord på hvad det er, vi skal opnå med det efterfølgende udviklingsarbejde. I implementeringsfasen udmøntes visionen i konkrete processer, som udvikles i forhold til organisationens behov. Herefter specificeres, hvordan processerne bedst understøttes af dit service management-værktøj. Når proces- og værktøjsstøtte er klar, undervises og trænes medarbejderne, før processerne kan tages i brug i organisationen.

Men vi er ikke i mål, før servicerapporteringen viser, at processerne leverer det de skal og er rodfæstet i organisationen.
 

WESTERGAARD Imlementation Model


 

 
Kontakt

Ring venligst på 45 88 12 16
eller skriv til info@westergaard.dk
og hør, hvordan du får styr på dine processer.

 
Siden hentes. Henter siden ...
data